ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Χριστουγεννιάτικο δένδρο από γάλατα στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας!!!

Όπως έγινε γνωστό, στην κεντρική πλατεία της Καβάλας θα στηθεί ένα «χριστουγεννιάτικο δέντρο» από …γάλατα, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων του δήμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα  και την Κυριακή  από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Για την εκδήλωση παραχωρήθηκε χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου. Αρχικά, η αντιδήμαρχος Καβάλας, κ. Μαρία Φραντζεσκάκη επισήμανε ότι είναι τιμή για τον δήμο να συνεργάζεται με την action team και τους «Γιατρούς του Κόσμου» ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες μας να προσφέρουν γάλατα, μέρος των οποίων θα διανεμηθούν και στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου Καβάλας.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Άννα Γιοβανιού, από τους «Γιατρούς του Κόσμου», αλλά και τον Νίκο Βουγιούκα από την action team.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ

Από την πλευρά της η Άννα Γιοβανιού ανέφερε ότι η ιδέα για το «χριστουγεννιάτικο δέντρο» από γάλατα ήταν της action team. Όπως σημείωσε οι «Γιατροί του Κόσμου» στην Καβάλα θα διανείμουν γάλατα σε 30 περίπου οικογένειες, οπότε όλα αυτά που θα περισσέψουν θα τα κάνουν δωρεά στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Η κ. Γιοβανιού εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός από γάλατα. Στη βάση του «δέντρου» θα τοποθετηθούν κούτες με γάλατα, ώστε στη συνέχεια να στηριχθεί μια «πυραμίδα» από γάλατα, πάνω στα οποία θα τοποθετηθούν κεράκια.

ACTION TEAM

Τέλος, εκ μέρους της action team, ο Νίκος Βουγιούκας, δήλωσε ότι στόχος είναι να γίνει ένα «δέντρο» όσο το δυνατό μεγαλύτερο, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του να στηρίξουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία οι συμπολίτες μας.

Επίσης, σημείωσε ότι την εκδήλωση την εμπνεύστηκε η action team από την αντίστοιχη πρωτοβουλία των «Γιατρών του Κόσμου» στην Αθήνα, όπου κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *