ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Χθες επισκέφθηκαν αντιπροσωπείες του ERASMUS+  τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλο

Αντιπροσωπείες από τις ομάδες του προγράμματος ERASMUS+, στο οποίο συμμετέχουν το 6ο γενικό λύκειο και το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καβάλας, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο στο γραφείο του χθες το πρωί.

Ο κ. Μαρκόπουλος, αφού καλωσόρισε τις αντιπροσωπείες στην ανοιξιάτικη όπως τη χαρακτήρισε Καβάλα, συνεχάρη τα δυο σχολεία της πόλης μας, τα οποία μετέχουν σε μια σειρά από σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ τόνισε ότι είδε με μεγάλο ενδιαφέρον τα δυο θέματα των προγραμμάτων αυτών, που ξεχωρίζουν λόγω του ενδιαφέροντος που έχουν.

 

ΠΡΟΓΡΜΜΑΤΑ

 

«Τόσο η τέχνη και ο κινηματογράφος, όσο και η ρομποτική, αποκτούν μια ιδιαίτερη προσέγγιση όταν γίνεται αντικείμενο που το χειρίζονται όχι ακαδημαϊκοί πολίτες, αλλά νέοι άνθρωποι και παιδιά που θα πάρουν ερεθίσματα για να κάνουν κάτι καλύτερο από εμάς στη δική τους πορεία και ζωή. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι όταν συνεργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα εκείνο το οποίο καταφέρνουμε είναι να καταλάβουμε ο καθένας μας πως σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι, οι γείτονες μας από μια άλλη χώρα. Θέλω να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε αυτήν την προσπάθεια, αλλά και να πω ότι σαν περιφέρεια θα μας ενδιέφερε να δούμε τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τα δυο συγκεκριμένα προγράμματα», τόνισε στον χαιρετισμό που απηύθυνε στις αντιπροσωπείες του ERASMUS+ ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *