ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Χαμόγελα, ικανοποίησης στον Δήμο Παγγαίου από τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου αναφορικά με τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων όπως σχολίασε η πρόεδρος της κ. Αποστολία  Δημητρακούδη.  Η τελευταία πάντως ανέφερε ότι αποφάσισαν χθες  και για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις!.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εκδηλώσεις. Όλες πήγαν πολύ καλά και αυτό το λέμε κρίνοντας τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Η κεντρική εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου, η συναυλία δηλαδή με την Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Παρά το τσουχτερό κρύο της βραδιάς, συγκεντρώθηκε πάρα πολύς κόσμος, με πεζοδρόμηση της οδού  Φρίξου  Παπαχρηστίδη. Επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση των τοπικών εθίμων, με χορούς, αράπηδες και όχι μόνο στο κέντρο της Ελευθερούπολης.

Σημαντικός ήταν  και ο στολισμός που πραγματικά προσέλκυσε πολύ κόσμο. Ήταν πανέμορφη η Ελευθερούπολη.  Βέβαια πολλές εκδηλώσεις έγιναν και σε άλλες δημοτικές κοινότητες. Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης Προέδρου είπα και εγώ ότι θα πρέπει να γίνονται εκδηλώσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Έτσι είχαμε δράσεις στο Παλαιοχώρι, στα Δωμάτια, στην Τούζλα ενώ το τρενάκι μας γύρισε όσο μπορούσε περισσότερο για να προσφέρει χαρά στα παιδιά. Όλα ήταν πετυχημένα» σημείωσε.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Πρόσθεσε δε πως «Και φυσικά εν όψει των Αποκριών κάναμε χθες μία συνάντηση και άμεσα θα ανακοινώνουμε δράσεις,. Τα Κούλουμα γίνονται παντού, έχουμε εκδηλώσεις στην Ηρακλείτσα, στην Πέραμο, στη Νικήσιαννη.

Σαν Δήμος Παγγαίου άμεσα θα ανακοινώσουμε τις δράσεις μας και τις ακριβείς ημερομηνίες αυτών. Θα έχουμε πληθώρα δράσεων, όχι στην Ελευθερούπολη παρά σε άλλη κοινότητα. Θα προτιμήσουμε να φέρουμε δημότες σε άλλη περιοχή για να την αναδείξουμε περισσότερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *