Χάλκινη η Ηλιάνα Ιωάννου του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Μια ακόμη τεράστια επιτυχία για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αυτήν την φορά από την αθλήτρια Ηλιάνα Ιωάννου κατά την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων 2016.Η νεαρή αθλήτρια ξεπέρασε τον εαυτό της και έχοντας τεράστια αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το οποίο με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου.

Επίσης, οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πασχάλης Ιωάννου και Κίμων-Αλέξανδρος Αντωνιάδης κατέκτησαν την 5η θέση στις κατηγορίες τους, ενώ οι αθλητές Δημήτρης Καραμάνης και Παναγιώτης Αγγής δεν κατάφεραν να διακριθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου βρίσκονται οι 16 καλύτεροι της κάθε κατηγορίας όλης της χώρας γεμίζει με πολλές εμπειρίες, συναισθήματα λύπης και χαράς. Συναισθήματα που προπονητές, αθλητές μπορούν να έχουν.

ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Οι αθλητές του  ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Παναγιώτης Συσούρκας και Γρηγόρης Πιτσής, συμμετέχουν στην αποστολή των Επίλεκτων ομάδων κλιμακίων Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), ενώ η αθλήτρια μας Αναστασία-Γιάννα Ροβίθη συμμετέχει με το σύλλογο της Γερμανίας στο 22nd ZAGREB – CROATIA OPEN στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Μοναδική επιτυχία και ιδιαίτερη διάκριση για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αποτελεί το ότι ο δάσκαλος του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου θα είναι προπονητής και αρχηγός αποστολής των Επίλεκτων ομάδων κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση