ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε κτήριο στα Λουτρά Ελευθερών αλλά και στο Παγγαίο

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος  έκανε χθες δηλώσεις για τη φωτιά που έβαλαν κάποιοι σε κτίριο στα Λουτρά Ελευθερών. Επίσης έκανε δηλώσεις και για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Παγγαίο.

Αρχικά για τη φωτιά στα Λουτρά Ελευθερών ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε πως «εκεί είχαμε μια φωτιά σε ένα κτήριο. Όσον αφορά τα Λουτρά Ελευθερών δυστυχώς αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που κινούνται εκεί μέσα, είναι ένα θέμα που δεν ξέρω πώς μπορεί να ελεγχθεί. Πάντως έχουμε ένα ζήτημα το ότι ένα κτήριο κάηκε, θα δούμε το πόρισμα της Πυροσβεστικής όσον αφορά τι μένει από αυτό το κτήριο, αλλά και όσον αφορά το αίτιο της φωτιάς. Από την άλλη πλευρά θα ψάξουμε να βρούμε τι θα κάνουμε και η απάντηση στο τι θα κάνουμε είναι το ότι κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε τη διαδικασία για να μπορέσει να βρεθεί ένας ανάδοχος. Ο διαγωνισμός δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα, θα βγει και ελπίζω με το που θα βγει να πάει και καλά».

ΣΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ

Αναφερθείς ο κ. Μαρκόπουλος στη φωτιά στο Παγγαίο, σημείωσε πως «είχαμε μια φωτιά η οποία μας ήρθε από τις Σέρρες. Ευτυχώς η Πυροσβεστική μπόρεσε κι ήταν πολύ καλά οργανωμένη, το αντιμετώπισε, δεν υπήρξε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στο Νομό Καβάλας. Θέλω να συγχαρώ την Πυροσβεστική, όλους τους πυροσβέστες, το διοικητή κ. Κορέλα κι όλους τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτόν και τη βγάλαμε «καθαρή». Το θέμα είναι να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να έχουμε απώλειες. Η περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά είναι στο ύψος του Πλατανοτόπου προς το Ποδοχώρι. Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής και θέλω να ευχηθώ να μην έχουμε άλλη φωτιά μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *