Φιλικός αγώνας μπάσκετ  για την ενίσχυση του Σωματείου Εργαζομένων  στην ΒΦΛ

Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΒΦΛ τονίζει:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας νιώθει την ανάγκη δημόσια να ευχαριστήσει την διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την θετική της ανταπόκριση και την πρωτοβουλία που ανέλαβε προκειμένου να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Καβάλας B.C. και της Ασπίδας Ξάνθης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των παράνομα εκδιωχθέντων από την εργασία συναδέλφων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Ξάνθης που θετικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συμμετοχή της, τους Διαιτητές της αναμέτρησης κ. Κατρακάρη και Μυσιρλή, την γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα κα. Τασιούδη και κ. Γερμανό που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, στο πλήθος κόσμου που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να διεξαχθεί ένας επιτυχημένος φιλικός αγώνας αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν στην πράξη και όχι στα λόγια πως στον δίκαιο αυτόν αγώνα  που δίνουμε 6 μήνες τώρα δεν είμαστε μόνοι και τη παρούσα χρονική στιγμή μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε προκειμένου να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.