ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα 2016» με    έναρξη το Σάββατο!

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Νέστου θα διοργανώσει το Φεστιβάλ  «Πλάι στο Κύμα» στην Αμμόγλωσσα της Κεραμωτής.  Στο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από 30 Ιουλίου μέχρι και 2 Αυγούστου θα συμμετέχουν φέτος διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες. Την αυλαία θα ανοίξουν το  Σάββατο 30 Ιουλίου ο  Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες, ενώ την   Κυριακή 31 Ιουλίου την σκυτάλη παίρνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη  και ο  Νίκος Πορτοκάλογλου. Την   Δευτέρα 1 Αυγούστου σειρά έχει ο  Κώστας Μαραβέγιας , ενώ η αυλαία κλείνει την  Τρίτη 2 Αυγούστου με τον  Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Κατά την διάρκεια  συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος  Νέστου κ. Τσομπανόπουλος,  εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του Φεστιβάλ και δήλωσε πως ο Δήμος Νέστου για μία ακόμη χρονιά στηρίζει  αυτόν τον θεσμό.

Ο Αντιδήμαρχος Νέστου κ. Χατζηγερακούδης πρόσθεσε πως σαν Δήμος Νέστου  δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο εν λόγω Φεστιβάλ όπου θα στηριχθεί και από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας με τακτικά δρομολόγια, σε μία περίοδο με ιδιαίτερα αυξημένο τουριστικό ρεύμα.

Ο κ. Χατζηγερακούδης πρόσθεσε πως «Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή και ο εγχώριος τουρισμός έτσι και αλλιώς έχει υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα. Έτσι και εμείς θέλουμε να δούμε το τουριστικό κομμάτι που πάσχει. Θέλω λοιπόν να συγχαρώ το διοργανωτή για τα πολύ μεγάλα ονόματα που φέρνει στην Κεραμωτή. Άλλωστε τόσα χρόνια έχουμε δει τα μεγαλύτερα ονόματα ενώ αυτή η εκδήλωση δίδει αξία και προβολή στο Δήμο μας. Μετά το 4ημερο στο πλάι στο κύμα έχουμε και ένα ακόμη 5ημερο και δέκα καυτές μέρες μας περιμένουν από εδώ και στο εξής. Άλλωστε βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, τα καταλύματα είναι πολύ γεμάτα και οι αγορές που στοχεύσαμε ως Δήμος, με τρεις παρουσίες στις εκθέσεις Τουρκία, Βουλγαρία και Ρουμανία έφεραν αγορές στην πόλη μας. Αυτές είναι οι προσπάθειες μας που έφεραν αποτέλεσμα και στοχεύουμε και στην εγχώρια αγορά μέσα από το φεστιβάλ μας. Θα φανεί η επιτυχία της διοργάνωσης».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Αμέσως μετά ο κ. Μαυροθαλασσίτης, πρόεδρος της Αναπτυξιακής έκανε λόγο για μια σημαντική προσπάθεια. «Η διαχείριση ανήκει στην Αναπτυξιακή. Εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε τις καλύτερες παροχές για να είμαστε καθόλα εντάξει, κάναμε παρεμβάσεις στο κάμπινγκ ενώ ένα ζήτημα που απασχολεί αυτό του ρεύματος, λύθηκε μια και μέχρι τώρα δίδαμε έως και 3 χιλιάδες ευρώ για τη διοργάνωση. Ρεύμα θα έχουμε αυτόνομα φέτος και θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Ο χώρος έχει περιφραχθεί έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και μέχρι σήμερα έχουμε πληρότητα στο κάπινγκ έως και 90% ίσως πάμε και στο 100%» σημείωσε καταληκτικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *