Τρόφιμα διανέμει ο Δήμος Καβάλας μέσω ΤΕΒΑ

Ακόμη μια δράση βοηθείας μια και ο Δήμος Καβάλας με τη βοήθεια και εθελοντών μοιράζει τρόφιμα του προγράμματος ΤΕΒΑ (πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας). Στην μεγάλη προσπάθεια που αφορά περισσότερες από 1.100 οικογένειες μετέχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας.

 Ο Αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος  αναφέρθηκε στο διαδικαστικό μέρος της προσπάθειας καθώς πρώτη φορά θα γίνει τόσο μεγάλη διανομή στα σπίτια των δικαιούχων.

 Όπως τόνισε «Αφού μοιράσαμε τα τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ώστε όλα να είναι σε τάξη προχωράμε με το ΤΕΒΑ. Είναι μια δύσκολη διαδικασία η διανομή κατ οίκον αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια των δημοτικών υπαλλήλων και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση και συνεχίζουμε με το ΤΕΒΑ».

 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόσθεσε δε πως  «Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα που μοιράζει τρόφιμα σε πολλούς δικαιούχους με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ουσιαστικά είναι μια πρωτοβουλία του κράτους που διεκπεραιώνεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ζυγός, Κρυονέρι, Πολύστυλο, Δάτο και όλοι οι συνοικισμοί θα πάρουν αυτά που δικαιούνται αν και μιλάμε για μια δύσκολη διαδικασία μια και χρειάζονται υπογραφές, επαφές, αλλά ελπίζουμε και αυτή η φάση να πάει καλά. Δύσκολες διαδικασίες, είθε να μην χρειασθούν αλλά είναι πολύ καλύτερα να πηγαίνουμε εμείς στους δικαιούχους από το να έρχονται αυτοί σε ένα μέρος. Θα δούμε και θα πράξουμε κατά πως μπορούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.