ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

«Τρένο» τρέχει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αρχέλαο Γρανά

”Είναι αλήθεια ότι όλες οι παραστάσεις που περιλαμβάνονται στη δεύτερη περίοδο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., είναι εξαιρετικές, από την άποψη ότι είναι τόσο καλά μελετημένες, καθώς η καλλιτεχνική μας διευθύντρια, η κ. Βαμβακά, τις έχει παρακολουθήσει η ίδια στην Αθήνα”.

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ότι όλες οι παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι sold out.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

”Η κ. Βαμβακά έχει παρακολουθήσει και πως πήγαιναν τα εισιτήρια στα θέατρα όπου παιζόταν αυτές οι παραστάσεις, οι οποίες ήταν εξαιρετικές στο σύνολό τους. Είναι προσεγμένα έργα, συνεννοήθηκε με τους θεατρικούς παράγοντες και τα έφερε στην Καβάλα. Αυτό το έχει εκτιμήσει το κοινό της Καβάλας, βλέποντας αυτές τις εξαιρετικές παραστάσεις και νομίζω ότι πλέον έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο εξαιρετικό με δυο θεατρικές παραστάσεις τον μήνα. Εφόσον είναι συμπληρωμένες αυτές που έχουν προγραμματίσει βάζουμε και άλλη μία για να μπορέσει ο κόσμος να έρθει και να τις παρακολουθήσει”, ανέφερε ακόμη ο Αρχέλαος Γρανάς.

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

”Όλες οι παραστάσεις μας είναι sold out. Έτσι είναι κάθε φορά που βγαίνουν οι νέες παραστάσεις αμέσως τα εισιτήρια εξαντλούνται, γι’ αυτό και προσθέτουμε άλλη μία παράσταση. Νομίζω ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Από εδώ και πέρα βέβαια βλέπουμε και το επόμενο διάστημα που αφορά το Φεστιβάλ Φιλίππων. Αυτήν την περίοδο η κ. Βαμβακά είναι στην Αθήνα και έχει επαφές με διάφορους θεατρικούς παραγωγούς για να έρθουν το καλοκαίρι εξαιρετικές παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Βέβαια προετοιμάζουμε και δική μας παράσταση, η οποία θα γίνει εδώ τοπικά με δικούς μας ηθοποιούς. Θα έχουμε νεότερα μόλις μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.