ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Το «double» έκανε ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας κατέκτησε και το πρωτάθλημα στα Τρίκαλα. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χριστόφορος Αποστολακάκης τόνισε σε δηλώσεις του για το θέμα πως είχαν μία εξαιρετική εμφάνιση. «Με το πρωτάθλημα αυτό σε συνδυασμό και με το κύπελλο που κατακτήσαμε πριν λίγες ημέρες κάναμε το double όπως λέγεται και στην ποδοσφαιρική ορολογία. Η αλήθεια είναι πως πήγαμε με μεγάλη αισιοδοξία στα Τρίκαλα καθώς γνωρίζουμε τις δυνάμεις της ομάδας μας, οι παίκτες μας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, το κλίμα ήταν επίσης πολύ καλό, κάτι το οποίο μας οδήγησε στις 6 συνεχόμενες νίκες. Στην ουσία κερδίσαμε τους 6 βασικούς αντιπάλους ενώ φέτος είχαμε την χαρά και την τύχη να έχουμε τον Αντώνη Παυλίδη, τον οποίο δεν είχαμε πέρυσι αλλά και την Σταυρούλα Τσολακίδου, τον Δημήτρη Μαστροβασίλη και όλα τα παιδιά τα οποία είχαν εξαιρετική απόδοση»  όπως ανέφερε.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Πρόσθεσε δε πως «στον τελευταίο γύρο όλοι παρακαλούσαν να μην παίξουν με την Καβάλα καθώς έλεγαν πως θα μείνουν εκτός μεταλλίων! Προσπαθούμε για το καλύτερο, συνεχίζουμε την δουλειά του Βασίλη Θεοδωρίδη, ο οποίος δημιούργησε έναν σύλλογο-πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι κρίμα να χαθεί κάτι όμορφο που αναδεικνύει την πόλη μας».

33ο OPEN

Κλείνοντας ο κ. Αποστολακάκης έκανε λόγο για το επερχόμενο 33ο Διεθνές Open τουρνουά «Βασίλης Θεοδωρίδης»το οποίο χαρακτήρισε το πιο δύσκολο. «Από εδώ και πέρα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για την νίκη. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 500 και η σωστή διεκπεραίωση του είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς. Θα πραγματοποιηθεί σε 3 χώρους και η όλη διοργάνωση θα βασιστεί στην εθελοντική δουλειά των μελών του συλλόγου, την διοίκησης και των φίλων που βοηθούν»  όπως τόνισε καταληκτικά.