Το 1ο ανοιχτό μπαζάρ της χρονιάς διοργανώνει σήμερα ο Σύλλογος «Πνοή»

 

 

 

 

Το 1ο ανοιχτό του ΜΠΑΖΑΡ διοργανώνει σήμερα ο Σύλλογος «Πνοή» για το Παιδί και την Οικογένεια Καβάλας. Θα πραγματοποιηθεί από τις 10:30 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στο χώρο του Συλλόγου (Κων/νου Τσολάκη 23), με ρούχα, μπουφάν, παπούτσια, καθισματάκια αυτοκινήτου και παιδικά κρεββάτια. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννα Χατζηβαρύτη απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι το πρώτο ανοιχτό χαριστικό μπαζάρ. Θέλουμε ο κόσμος να πάρει και όχι να φέρει. Διαθέτουμε τα πάντα, είδη οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα, λευκά είδη, ρούχα, παπούτσια, τσάντες και ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι. Το πρωί της Πέμπτης (σ.σ. σήμερα) από τις 10.30 το πρωί θα είμαστε σε πλήρη ανάπτυξη στον εξωτερικό χώρο της ΠΝΟΗΣ. Παρακαλούμε όποιος θα έρθει να φοράει τη μάσκα του και να διαλέξει ό,τι του είναι απαραίτητο. Όποιος χρειάζεται πράγματα τα οποία δεν βλέπει εκεί, επειδή έχουμε μεγάλο αριθμό φίλων και μελών κι υποστηρικτών που θέλουν να δώσουν πράγματα αλλά δεν μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε, μπορεί να κάνει αίτημα και εμείς θα φέρουμε σε επαφή αυτόν που ενδιαφέρεται με αυτόν που θέλει να δώσει για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η ζήτηση.

Κάνουμε κάθε χρόνο το μπαζάρ και παραπάνω από μία φορά αλλά το 2020 ήταν μια χρονιά συγκράτησης κι εγκλεισμού. Δεν μπορούσαμε να έχουμε αθρόα προσέλευση –υποστηρίζοντας άτομα από 80 οικογένειες,  δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτή τη δομή σε τόσο μεγάλη έκταση. Ό,τι γινόταν πέρυσι, γινόταν κατόπιν ραντεβού. Δούλεψαν τα τρόφιμα, τα καλλιτεχνικά τμήματα, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων γιατί έχουμε δύο παιδιά που δίνουν πανελλήνιες κι ελπίζουμε να πάνε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φροντιστές της πόλης γιατί δεν είχαμε δια ζώσης μέσα στο σύλλογο και κάποια παιδιά που έδιναν πανελλήνιες τα ανέλαβαν τα φροντιστήρια της πόλης, η κα Καραμπετάκη, ο κ. Μουρτασάγας, η κα Κονδυλίδου, ο κ. Πουκαμισάς. Έχουμε μια καλή αποδοχή από τους φροντιστές της πόλης για τις οικογένειες που δυσκολεύονται να καλύψουν τα έξοδα για τα παιδιά που θέλουν να δώσουν για το πανεπιστήμιο».

ΣΤΟ COSMOPOLIS

Πρόσθεσε ότι «σε κάποια δεδομένη στιγμή, μετά από συνεννόηση που πιστεύω ότι θα έχει θετική κατάληξη, θα είμαστε μάλλον και στο Cosmopolis για να αναδειχθεί το κοινωνικό πρόσωπο της πόλης μας το οποίο είναι πολύ δυναμικό. Διαθέτει πολλούς συλλόγους κοινωνικής υποστήριξης και με χαρά θα θέλαμε να βρεθούμε και να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση