ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου ΠΝΟΗ σήμερα στο Εμπορικό Κέντρο Καβάλας

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια, έδωσε χθες συνέντευξη τύπου με αφορμή τις δράσεις του την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και για τα επιδόματα που δίνονται σε φοιτητές και φοιτήτριες των οποίων οι οικογένειες στηρίζονται από την ΠΝΟΗ.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζηβαρύτη αναφέρθηκε σε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες, σημειώνοντας πως «στο πνεύμα των άγιων αυτών ημερών, εμείς πιστοί στο ραντεβού που έχουμε κάθε χρόνο, είμαστε σήμερα στο Εμπορικό Κέντρο μέσα από το πρωί στις 9.30 μέχρι το απόγευμα, όπου οι κυρίες του συλλόγου και τα μέλη μας έχουν φτιάξει πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα γλυκά και πάρα πολύ ωραία δώρα το καλλιτεχνικό μας τμήμα που δουλεύει ένα χρόνο για αυτήν τη μέρα. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει, να γιορτάσει μαζί μας αυτές τις μέρες και να μας βοηθήσει να υποστηρίξουμε τα παιδιά που παίρνουν ένα φοιτητικό επίδομα από το σύλλογο ΠΝΟΗ για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, μιας και οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν. Έχουμε πολλές δράσεις, τις κάνουμε με μεγάλη διακριτικότητα, γιατί οι οικογένειες που υποστηρίζουμε είναι ευπαθείς ομάδες και δεν θέλουμε να κοινοποιούνται ούτε τα ονόματά τους, αλλά ούτε και να λέμε πολλά πολλά και πράγματα τα οποία με εθελοντισμό και αφιλοκερδώς κάνουμε για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Έχουμε πολύ όμορφα δωράκια, μόνο χειροποίητα είναι όλα. Ο κόσμος έχει γυρίσει πια στο χειροποίητο και το βιομηχανοποιημένο έχει υποχωρήσει. Δηλαδή η αξία που έχει κάτι που δουλεύεται με το χέρι πιστεύω ότι αγκαλιάζεται με καλύτερο τρόπο. Είναι ένα προϊόν των χεριών μας κι όχι της μηχανής, γίνεται με κόπο, θέλει χρόνο, θέλει συνεργασία, γιατί το καλλιτεχνικό μας εργαστήρι έχει περίπου 6 -7 καλλιτέχνες που βγάζουν πρόγραμμα για να μπορέσουν να δουλέψουν. Θα μπορεί ο κόσμος να πάρει οπωσδήποτε πρωτότυπα και όμορφα δώρα».

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Να πούμε επίσης ότι τη Δευτέρα ο σύλλογος ΠΝΟΗ όπως κάθε μήνα θα δώσει τα χριστουγεννιάτικα τρόφιμα στους δικαιούχους της ΠΝΟΗΣ και την Τρίτη το βράδυ στις 8.30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας θα μας δοθεί δωρεάν μια χριστουγεννιάτικη παράσταση από τη σχολή χορού Best Dance, που πραγματικά μας έχει συγκινήσει πάρα πολύ, διότι είναι πολύ σημαντικό να μην ψάχνεις εσύ να βρεις χορηγούς, αλλά να έρχεται ο κόσμος από μόνος του και να μας καταθέτει αυτό το προϊόν της δουλειάς του για τους σκοπούς του συλλόγου. Δείχνει μια αναγνώριση στις προσπάθειες που κάνουμε εδώ και 16 χρόνια στην πόλη μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη σχολή Best Dance αλλά και όλους τους φορείς και τους θεσμούς που κατά καιρούς μας έχουν βοηθήσει με αντίστοιχες δράσεις. Αυτή η αλληλεγγύη που υπάρχει ανάμεσά μας αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *