ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας έκοψε την πίτα του με ευχές για μία καλύτερη χρονιά

Η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας τηρώντας για μία ακόμη φορά την παράδοσή της έκοψε τη βασιλόπιτά της την Πρωτοχρονιά παρουσία και του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου κ.κ. Στέφανου. Ο πρόεδρος του φορέα μεταφοράς κ. Παναγιώτη Τσεντεμεΐδης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και καλύτερες ημέρες για το ΚΤΕΛ, τονίζοντας πως «εύχομαι σε όλους η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, χωρίς προβλήματα. Να είναι ένα καλύτερο έτος το 2018 για όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επιβάτες που στηρίζουν την προσπάθεια του Υπεραστικού και εμείς θα είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να κάνουμε άλλα τόσα από όσα έχουμε κάνει το 2017 και πιο πριν. Πιστεύω ότι είναι η μέρα που πρέπει να λέμε ευχές και όχι προβλήματα και παράπονα, άρα καλή χρονιά σε όλους. Πάντοτε να ζούμε με ένα καλό αύριο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως λέμε, με μεγάλη προσοχή στους δρόμους. Σε όλους τους μετόχους εύχομαι το καλύτερο δυνατό και η προσπάθειά μας θα είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ.κ. Στέφανος σημείωσε πως «εύχομαι τα ΚΤΕΛ όπως τα γνωρίζουμε και τα αγαπάμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια δυναμικότητα το έργο το οποίο επιτελούν με τις προσπάθειες όλων όσοι εργάζονται και διοικούν και ιδιαιτέρως του κ. προέδρου ο οποίος με κάλεσε να έρθω να κόψω τη βασιλόπιτα και ήρθα με όλη μου την καρδιά και με όλη μου την αγάπη. Εύχομαι προς όλους και όλες, όσους ταξιδεύουν αυτές τις ημέρες, στους οδηγούς, στις οικογένειές τους, υγεία, ευτυχία, υπομονή και κάθε καλό και κάθε υπομονή σε οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να προκύψει για οποιοδήποτε θέμα. Είναι γεγονός ότι αυτήν την ώρα που είμαστε εμείς εδώ, πολλοί οδηγοί, πολλά λεωφορεία πηγαίνουν στις υποχρεώσεις τους άλλους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη αυτής της μεταφοράς. Για αυτό το λόγο εύχομαι η ευλογία του Θεού να είναι πλούσια σε όλους όσοι υπηρετούν και διακονούν το λαό μας. Ο Θεός να είναι μαζί μας πάντα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Με τη σειρά της η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα επισήμανε πως «είναι τόσο καλή η σχέση μας με το ΚΤΕΛ, του οφείλω πολλά του προέδρου, Ο Θεός να τον έχει καλά, βοήθησε πάρα πολύ την πόλη της Καβάλας, βοήθησε πάρα πολύ το Δήμο Καβάλας, μιλάω φυσικά και για τους πρόσφυγες και για όλα γιατί βοηθώντας αυτούς τους ανθρώπους την πόλη βοηθούσε κατ΄ ουσία. Να είναι γεροί να μας ενώνουν να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και η σχέση μας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως «καλή χρονιά σε όλους και από την πλευρά τη δικιά μου και από την πλευρά της Περιφέρειας. Να ευχηθώ σε όλους τα καλύτερα. Να πω ότι το ΚΤΕΛ έχει πάντα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα γιατί δεν θα πάει μόνο στις Κρηνίδες και τη Χρυσούπολη και στην Ελευθερούπολη που έχουν πολύ κόσμο, θα πάει και στο Βουνοχώρι, θα πάει και στον Πλαταμώνα και οπουδήποτε και για αυτό το λόγο επιτελεί ένα ιδιαίτερο έργο. Βεβαίως η συνεργασία η δική μας βασίζεται ιδιαίτερα σε ένα έργο μεγάλο το οποίο επιτελεί η Περιφέρεια το οποίο λέγεται μαθητικές μεταφορές. Το οποίο αν διαβάσουμε τον Καλλικράτη λέει ότι δεν είναι δουλειά της Περιφέρειας. Παρόλα αυτά το υλοποιούμε και θέλω να πω σε όλους εδώ ότι αυτό κοστίζει στην Περιφέρεια σε εποχές στενότητας. Το 25% των χρημάτων των μαθητικών μεταφορών το πληρώνει η Περιφέρεια γιατί δεν επαρκούν τα λεφτά που στέλνει το υπουργείο. Είναι ένα μεγάλο έργο που κάνει η Περιφέρεια, ένα μεγάλο έργο που είμαστε περήφανοι που το φέρνουμε εις πέρας και ενώ μαλώνω κάθε λίγο και λιγάκι με το φίλο μου τον Παναγιώτη Τσεντεμεΐδη, οφείλω να αναγνωρίσω ότι το ΚΤΕΛ κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε τα προβλήματα, αφότου μαλώσουμε πρώτα δυο φορές μετά τα βρίσκουμε. Να ευχηθώ να έχουμε την ίδια καλή και γόνιμη συνεργασία, να ευχαριστήσω την προσπάθεια που κάνει και το ΚΤΕΛ προκειμένου να μπορούμε να μεταφέρουμε όλα τα παιδιά όλου του νομού στα σχολεία τους και να ευχηθώ σε όλους και στους μετόχους και στους οδηγούς και στους εργαζομένους καλή χρονιά και ασφαλή δρομολόγια».

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο βουλευτής Καβάλας κ. Μορφίδης από την πλευρά του ευχήθηκε να είναι μια καλή χρονιά για όλους, έτσι ώστε σε ένα χρόνο από τώρα να είναι παρόντες όλοι και να έχει κλείσει μια καλή χρονιά. Ο βουλευτής Καβάλας κ. Εμμανουηλίδης ευχήθηκε υγεία, μια καλή χρονιά, καλά ταξίδια και επισήμανε ότι το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης του ΚΤΕΛ είναι υποδειγματικό. Και αυτό οφείλεται στη διοίκηση και σε όλα τα μέλη του Οργανισμού.

Ευχές απηύθυνε και ο βουλευτής Καβάλας κ. Παπαφιλίππου που ευχήθηκε καλή και ειρηνική χρονιά με υγεία πρωτίστως και αισιοδοξία, ανθρωπιά, προκοπή και δημιουργικότητα. Στο ΚΤΕΛ και τους μετόχους ευχήθηκε καλύτερες και περισσότερες δουλειές από τις περσινές και σε όλους τους εργαζομένους καλές εργασιακές σχέσεις και στους οδηγούς καλά και ασφαλή ταξίδια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *