Κύριο άρθροΠολιτική

Το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη

Συνεδρίασε προχθές το Περιφερειακό Συμβούλιο και πάρθηκαν κάποιες σημαντικές αποφάσεις όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «την Πέμπτη είχαμε Περιφερειακό Συμβούλιο, εγκρίναμε το Τεχνικό Πρόγραμμα. Είχαμε και ένα θεματάκι ακόμα που αφορά σύμβαση συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε. Καβάλας και του Δήμου Παγγαίου. Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση κανονικά. Παρότι υπάρχει μια στενότητα συνεργαζόμαστε με το δήμο και με όλους τους δήμους γιατί υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις σε δρόμους, είναι θέματα που διευκολύνουν τα όμβρια νερά να αποχωρήσουν, αλλά παρόλα αυτά δεν έχουμε τα επαρκή χρηματικά ποσά. Οπότε συνεργαζόμαστε με το δήμο και με όλους τους δήμους προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Είναι αποσπασματικό γιατί δεν έχουμε δυνατότητα για μεγάλες παρεμβάσεις προσπαθούμε εκ των ενόντων να συμμαζέψουμε την κατάσταση».

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Ερωτηθείς ο κ. Μαρκόπουλος πώς βλέπει τα πράγματα για την επόμενη χρονιά επισήμανε «με αισιοδοξία πάντα. Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος και αυτό σημαίνει όχι ότι καθόμαστε με μία μακαριότητα και παρακολουθούμε τα πράγματα, αλλά ότι τα παλεύουμε μέρα με τη μέρα προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε αποτελέσματα».

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ

Κληθείς να εκτιμήσει αν η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι σε καλό επίπεδο ή είναι υποβαθμισμένη, σημείωσε πως «σε πολλά θέματα δίνουμε μάχη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε δυσκολίες που υπάρχουν. Δεν θα δεχόμουν όμως τον όρο υποβαθμισμένη. Εκείνο το οποίο είναι, είναι μια πρόκληση για να μπορούμε να πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *