Το ΤΕΕ ΑΜ αρωγός στη προσπάθεια ενίσχυσης των Νοσοκομείων με υλικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας ξεκίνησε μία προσπάθεια ενίσχυσης των Νοσοκομείων Καβάλας και Δράμας με φαρμακευτικό ή άλλο υλικό. Ο πρόεδρος του κ. Απόστολος Παυλίδης σημείωσε ότι έχουν εξασφαλίσει το αναγκαίο υλικό και άνοιξαν και τραπεζικό λογαριασμό για τον σκοπό αυτό.

 Όπως εξήγησε «Ως ΤΕΕ και επιστημονικός φορέας αισθανόμαστε το χρέος και την ανάγκη να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση σε υγειονομικό υλικό τόσο του Νοσοκομείου Καβάλας όσο και αυτό της Δράμας.  Είμαστε εδώ και καιρό σε επαφή με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Κλειτσιώτη  όσο και την Καρατζόρη στη Δράμα, προκειμένου να εντοπίσουμε ποιες είναι οι ανάγκες.

 Όλες οι προσφορές χρήσιμες είναι, αλλά περισσότερο χρειάζονται μάσκες τύπου FF2 και κάποιες χειρουργικές φόρμες ολόσωμες, που επιτρέπουν στην μη εξάπλωση του ιού.

 Εμείς τα χρήματα τα είχαμε συγκεντρωμένα εδώ και καιρό αλλά και οι δύο διοικήσεις του Νοσοκομείου μας είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει τόσο το χρηματικό ποσό όσο το γεγονός ότι χρειάζονται αυτό καθεαυτό το υλικό».

 ΣΕ ΤΗΛΕΔΟΑΣΚΕΨΗ

Και πρόσθεσε πως «Έτσι σε τηλεδιάσκεψη που κάναμε τελευταία διαπιστώσαμε ότι έχουμε βρει μέσω μηχανικών εταιρείες που κατασκευάζουν τέτοια πράγματα.  Υλικό βρέθηκε, ανοίξαμε και λογαριασμό και όσα χρήματα συγκεντρωθούν επιπλέον θα δοθούν για την αγορά συγκεκριμένου υλικού».

 Ο ίδιος τόνισε ότι οι επαφές έγιναν, ο κόσμος έχει μάθει την πρωτοβουλία αυτή.  «Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε στη διάθεση σχετικού υγειονομικού υλικού. Άμεσα θα δώσουμε αυτά που βρήκαμε αλλά η προσπάθεια θα είναι διαρκής. Μπορεί τα πράγματα στην Ελλάδα να είναι καλά αλλά η μάχη συνεχίζεται. Δεν σταματάμε εδώ, αλλά παλεύουμε συνεχώς για την ενίσχυση με υλικό» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.