ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το ΠΑΣΟΚ για την ΒΦΛ

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας τονίζει:

«Δεδομένης της κινητικότητας  για  νέα μεταμόρφωση του επιχειρηματικού κύκλου επιχειρήσεων που διοικεί και εκμεταλλεύεται την μονάδα της πρώην Βιομηχανίας  Φωσφορικών Λιπασμάτων, ζητήσαμε και ενημερωθήκαμε σχετικά, από τον πρόεδρο του Σωματείου απολυθέντων υπαλλήλων κ. Βογιατζίδη Νικόλαο.

Το ενδιαφέρον μας αποσκοπεί στο να μη κοπεί ή μακρύνει πολύ το νήμα για τα διεκδικούμενα δικαιώματά τους, μέσω της προσφυγής  τους στη δικαιοσύνη, των πλέον αδικηθέντων ανθρώπων της πόλης, λόγω των συνεχών μεταμορφώσεων  από τις  μεταβιβάσεις και αλλαγές διαχειριστών μετά  την εκχώρηση της Β.Φ.Λ..

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να καθορίσει  τα πλαίσια της νομιμότητας για τις εξελίξεις, απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα, ώστε να διασφαλίζονται  τα δικαιώματα των απολυθέντων υπαλλήλων, παράλληλα με τα δικαιώματα των εργαζομένων και  τη διαφύλαξη των περιβαλλοντικών δεδομένων της περιοχής,  λαμβάνοντας υπόψη ότι τέτοιοι φόβοι δεν θα υπήρχαν αν δεν μεσολαβούσαν  οι ξαφνικές απολύσεις τόσου μεγάλου αριθμού έμπειρων εργαζομένων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *