ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Το Νοσοκομείο Καβάλας εφαρμόζει ήδη με επιτυχία την λίστα χειρουργείου» δηλώνει ο Υποδιοικητής του  Νοσοκομείου

Το Νοσοκομείο Καβάλας εφαρμόζει ήδη την λίστα χειρουργείου και ήδη οι ασθενείς είναι ενήμεροι όπως επιβεβαιώνει ο Υποδιοικητής του  Νοσοκομείου κ. Θανόγλου. Ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα που στόχο έχει να εξυπηρετεί καλύτερα τους ασθενείς που έχουν προγραμματισμένο χειρουργείο.

Όπως ανέφερε αρχικά «Η λίστα χειρουργείων εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνέχεια μιας υπουργικής απόφασης η οποία έχει ήδη εκδοθεί.

Αυτή η εφαρμογή απαιτούσε αρκετή προετοιμασία από την πλευρά μας, αφού θα έπρεπε να γίνει μια καλή προεργασία σε συνεργασία με τον τομέα της Πληροφορικής ώστε να έχουμε μια μορφή εργασίας απόλυτα λειτουργική και εφαρμόσιμη.

Εδώ και 3 εβδομάδες έχει ξεκινήσει πλήρως η διαδικασία αυτή και νομίζω ότι τα αποτελέσματα της έως τώρα πορείας είναι ικανοποιητικά και άκρως ενθαρρυντικά.

Προφανώς βέβαια επειδή δουλεύεται αυτή η εφαρμογή για πρώτη φορά υπάρχουν κάποια λάθη και παραλείψεις τα οποία και προσπαθούμε τώρα να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε και θεωρώ ότι γενικά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Μιλάμε για μια καινοτόμο δράση που δίδει ασφάλεια και πολλές διευκολύνσεις προς τους πολίτες».

Η ΛΟΓΙΚΗ

Πρόσθεσε δε πως «Άλλωστε η όλη λογική της λίστας είναι να υπάρχει μια διαφάνεια και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών οι οποίοι μπορούν μέσα από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου να ενημερώνονται πότε θα πραγματοποιηθεί το δικό τους χειρουργείο.

Θα βλέπουν πως πάει η δική τους κράτηση συγκρινόμενη με την σειρά μάλιστα άλλων ασφαλισμένων ώστε να μην υπάρχει καμία παρανόηση ή παρεξήγηση. Γενικά πιστεύω ότι θα φέρει μεγαλύτερη διαφάνεια και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» σημείωσε ο κ. Θανόγλου.

Αναφορικά με την γενικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου ο ίδιος σημείωσε ότι κάποιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου είναι υποστελεχωμένες όπως επίσης ελλείψεις υπάρχουν και στο νοσηλευτικό αλλά και στο ιατρικό προσωπικό.

«Κατά καιρούς στέλνουμε τα αιτήματα μας έτσι όπως τα ιεραρχούμε μέσα από το διοικητικό μας συμβούλιο, οι οποίοι σε ένα βαθμό ανταποκρίνονται σε αυτό το όποιο αίτημα μας. Ελπίζουμε ότι αυτό θα ενισχυθεί στο μέλλον» κατέληξε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *