Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας αναδείχθηκε στη χθεσινή εκλογική διαδικασία

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη για τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας με τον απερχόμενο πρόεδρο της κ. Γιάννη Προμούσα να είναι εκ νέου υποψήφιος για το ΔΣ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Προμούσας σημείωσε πως «πέρασε η διετία σύμφωνα με το καταστατικό μας, οπότε προκηρύξαμε εκλογές εδώ και ένα μήνα περίπου. Από τις 5 μμ ως τις 8 μμ. την Τετάρτη όλα τα μέλη μπορούσαν να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης ήταν η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, συνολικά 13 ήταν οι υποψήφιοι για να εκλεγούν οι 11 εξ αυτών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η παρουσία και μόνο σε μια διαδικασία αρχαιρεσιών δείχνει ότι ουσιαστικά έστω και νοερά στηρίζεται η πορεία και η εξέλιξη που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον αθλητισμό και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική στήριξη για μας η συμμετοχή των μελών μας στις αρχαιρεσίες. Ο πρόεδρος εκλέγεται μετά στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Η ΔΙΕΤΙΑ

Αναφερθείς ο κ. Προμούσας στη διετία που πέρασε, σημείωσε πως «το αποτέλεσμα αυτής της διετίας θα έλεγα ήταν πολύ σημαντικό για μας. Υπήρχε ιδιαίτερη συναίνεση απόψεων και συμφωνία, οπότε δεν τίθεται θέμα ποιος θα είναι ο πρόεδρος και ποιος ο γραμματέας. Το θέμα είναι να υπάρχει σύμπνοια και μια σωστή διοικητική λειτουργία που νομίζω την είχαμε ως Λέσχη».

NIGHT CITY RUN

Για την πρόσφατη διοργάνωση Night City Run ο κ. Προμούσας σημείωσε πως «ήταν μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας. Πραγματικά ήταν ανέλπιστα ευχάριστη η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, δεδομένου ότι είχαμε 900 αθλητές. Αυτό το νούμερο μας κάνει αισιόδοξους να πιστεύουμε ότι του χρόνου μπορεί να πλησιάσουμε και τους 1.500. Είναι πολύ μεγάλο το νούμερο αν αναλογιστεί κανείς ότι η Καβάλα είναι μια πόλη των 70.000 και κάνω μια σύγκριση με τη Θεσσαλονίκη που έχει 1,5 εκατομμύριο και εκεί είναι γύρω στις 15.000 οι συμμετοχές. Αν κάνουμε την αναλογία καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ μεγάλη η συμμετοχή και μάλιστα σε έναν αγώνα ο οποίος είχε κυρίως τη στήριξη του δήμου και δύο χορηγών από Καβαλιώτικες επιχειρήσεις. Που φυσικά η δυναμική τους δεν έχει σχέση με τη δυναμική των χορηγών σε αγώνες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπήρχε η μεγάλη αυτή στήριξη από χορηγούς όπως σε άλλους αγώνες και δεδομένου ότι είμαστε μια μικρή πόλη, πραγματικά αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν πολύ επιτυχημένος ο αγώνας, ο μεγαλύτερος αγώνας θα έλεγα στην Περιφέρειά μας αυτή τη στιγμή. Βέβαια η Λέσχη παραμένει δίπλα στον αθλητισμό, ο λόγος που συσταθήκαμε είναι για να φέρουμε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό είτε ως φιλάθλους είτε ως ενεργούς αθλητές και πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Γενικότερα προσπαθούμε να στηρίξουμε τον τοπικό αθλητισμό και ιδιαίτερα φυσικά την αγαπημένη μας ομάδα τον ΑΟΚ που είμαστε δίπλα όσο μπορούμε και φυσικά και την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Και εκεί τα μέλη μας ήδη έχουν προβεί σε προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας και θα τη στηρίξουμε και το Σάββατο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση