ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το Μάιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Σπίτι του Στρατηγού στην Παναγία το οποίο θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο

Το Μάιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής στο κτίριο της λεγόμενης κατοικίας του Στρατηγού στη συνοικία της Παναγίας και να μετατραπεί σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τον επενδυτή κ. Κλειτσιώτη Ντίνο ευελπιστούν έως τα τέλη του 2018 οι εργασίες να ολοκληρωθούν. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «θέλω να πιστεύω ότι προχωράμε μέχρι τώρα εντός σχεδιασμού. Αφού τελειώσουμε πρώτα την ανακατασκευή του σπιτιού στο οποίο θα εγκατασταθεί ο στρατηγός, πιστεύω ότι μέσα στο Μάιο με Ιούνιο θα ξεκινήσουμε εργασίες πάνω στο λεγόμενο Σπίτι του Στρατηγού. Πιστεύω ότι μέσα στο χρονοδιάγραμμα θα πάνε όλα καλά, οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα τα καινούρια των επενδυτών που κι εγώ είμαι ένας μικρός επενδυτής και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε Μάιο με Ιούνιο. Αυτό είναι το πλάνο. Είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν δυσκολίες οπωσδήποτε, η γραφειοκρατία στη χώρα μας ακόμα είναι σε υψηλά επίπεδα, αλλά υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

13 ΔΩΜΑΤΙΑ

Συμπλήρωσε πως «τα δωμάτια θα είναι σύνολο 13. Θα είναι 11 δωμάτια και δύο σουίτες. Θα είναι ένας χώρος οικείος, ένας χώρος πέρα από τα δωμάτια επειδή και η αυλή του ακινήτου αυτού ενδείκνυται για καλό καφέ, πιστεύω ότι θα είναι ένας φιλικός χώρος ο οποίος θα είναι προσβάσιμος σε όλους τους Καβαλιώτες να απολαμβάνουν τη θέα από την ωραία συνοικία της Παναγίας. Η θέα είναι καταπληκτική, η Καβάλα είναι όλη μπροστά μας, θα έρχεται ο κόσμος πάνω για ένα καφέ και θα απολαμβάνει την ωραία μας Καβάλα. Θα είναι ένα φιλικό περιβάλλον, θα είναι ένα ωραίο καφέ στο οποίο θα έρχεται ο κάθε Καβαλιώτης, η κάθε Καβαλιώτισσα και φυσικά οι επισκέπτες της πόλης μας, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πόλος έλξης».

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2018

Ερωτηθείς πότε εκτιμά ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο κ. Κλειτσιώτης σημείωσε πως «το χρονοδιάγραμμά μας είναι στο τέλος του 2018. Ελπίζω, είμαι αισιόδοξος, είναι αισιόδοξο το σενάριο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα ομορφύνουμε λίγο παραπάνω την όμορφη Καβάλας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *