ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Το ευχαριστήριο των διοργανωτών του 31ου Πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου 2018 το 31ο Πρωτάθλημα Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων στο ΔΑΚ «Αλ. Δήμογλου» που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της «Δημωφέλεια», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ομάδα φυσικής αγωγής), την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καβάλας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στο Μεγάλο Τελικό των Κοριτσιών Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε το 11ο Δημοτικό Σχολείο που νίκησε το 25ο με σκορ (35-31).
Στο Μεγάλο Τελικό των Αγοριών το κύπελλο σήκωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του 22ου Δημοτικού Σχολείου που νίκησε την ομάδα του 18ου Δημοτικού Σχολείου με σκορ (35-33).
Στους Μικρούς Τελικούς την τρίτη θέση τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια κατέκτησε το Δημοτικό Σχολείο Παληού καθώς νίκησαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο (26-21) και το 24ο Δημοτικό Σχολείο (23-20) αντίστοιχα.
Στον τελικό του Διαγωνισμού Ευστοχίας Γονέων & Παιδιών την 1η θέση κατέκτησαν η Φραγκάκη Ευδοκία του 11ου Δημοτικού Σχολείου με τον πατέρα της Ιωάννη, τη 2η θέση ο Στρατηλάτης Χρήστος του 16ου Δημοτικού Σχολείου με τον πατέρα του Νικόλαο και την 3η θέση ο Βαρώνας Νικόλας του 22ου Δημοτικού Σχολείου με τον πατέρα του Ιωάννη.
Ευχαριστούμε τη Δημοτική Σχολή Χορού που με τις ομάδες Hip-Hop και Zumba κόσμησαν την εκδήλωση χορεύοντας στα ημίχρονα των δύο τελικών αγώνων.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το 31ο Πρωτάθλημα Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *