ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το Εργατικό Κέντρο είναι κοντά στους εργαζόμενους σε οτιδήποτε χρειάζονται

Αρωγός είναι το Εργατικό Κέντρο Καβάλας στους εργαζομένους και στηρίζει τις καταγγελίες τους έναντι των εργοδοτών τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Κώστα Ποδάρα, το Εργατικό Κέντρο διαθέτει νομική υπηρεσία που στηρίζει τους εργαζόμενους αδαπάνως.

Ο κ. Ποδάρας δήλωσε ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε κάποιες καταγγελίες, προφορικές, τις οποίες διοχετεύουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και προσπαθούμε να τις επιλύσουμε. Θέλω να πω σε όλους τους εργαζόμενους του νομού Καβάλας ότι είμαστε πάντα στο πλευρά τους σε οτιδήποτε θέμα τους απασχολεί, εργασιακό, ασφαλιστικό ακόμη και νομικά θέματα. Διότι έχουμε και Νομικό Τμήμα το οποίο προσφέρει δωρεάν σχεδόν τις υπηρεσίες του. Εκτός αν είναι κάποια υπόθεση η οποία πρέπει να οδηγηθεί στα δικαστήρια. Είμαστε στη διάθεση όλων των εργαζομένων. Το Εργατικό Κέντρο βρίσκεται στην οδό Δαγκλή 19 στην Καβάλα. Κι εγώ προσωπικά είμαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος να βοηθήσω οποιονδήποτε.

Οι καταγγελίες που γίνονται σε μας είναι διάφορες. Για ασφαλιστικά, για παραβίαση ωραρίου εργασίας, έχουμε και μερικά περίεργα πράγματα. Μερικοί, για παράδειγμα, ζήτησαν από τον ίδιο τον εργαζόμενο να πληρώσει τον λογιστή για την πρόσληψή του. Τέλος πάντων…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *