ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το Επιμελητήριο Καβάλας δημιούργησε την νέα Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε  τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – η οποία λειτουργεί και είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού μέσα από το Επιμελητηριακό Portal, ενώ σύντομα θα αποκτήσει και ξεχωριστή διεύθυνση στο διαδίκτυο. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) όλου του νομού δίνει τη δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) αλλά και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) των τοπικών αλλά και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα αποκτά η επιχείρηση «βιτρίνες προϊόντων» στην Τοπική Αγορά Καβάλας και στην Πανελλήνια Επιμελητηριακή Αγορά Προϊόντων  www.directmarket.gr. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση αποκτά ουσιαστικά 3 κανάλια πώλησης και προβολής των προϊόντων σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα προσφέρεται συνεργασία με courier σε προνομιακές τιμές αν το επιθυμεί η κάθε επιχείρηση, ενώ δίνεται και η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με ιδία μέσα ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία μεταφορών ή ταχυμεταφορών. Παράλληλα ετοιμάζεται η αγγλική έκδοση και η εξασφάλιση χαμηλών μεταφορικών για αποστολή των προϊόντων σας σε όλον τον κόσμο.

Στηρίζουμε ουσιαστικά τις τοπικές επιχειρήσεις πραγματοποιώντας εφικτή την προβολή και διάθεση των προϊόντων από τον Παραγωγό ή τον Έμπορο κατευθείαν στον κάθε καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή των τοπικών επιχειρήσεων όλου του νομού στο ευρύτερο Ελληνικό και Διεθνές αγοραστικό κοινό ενώ η Ηλεκτρονική Αγορά θα διασυνδεθεί και με την Νέα Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου www.filoxeno.com.

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Ηλεκτρονικό Κατάστημα και γίνετε μέλος της Ηλεκτρονικής Αγοράς του Επιμελητηρίου Καβάλας, εντελώς δωρεάν και αποκτήστε πελάτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop) και απογειώστε τις πωλήσεις σας.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε.

Οι υπηρεσίες του οργανισμού μας παραμένουν στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Τηλ επικοινωνίας: 2510-222212 κα Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4)

Άγγελος Τσατσούλης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Θέλετε δωρεάν Ηλεκτρονικό κατάστημα που διασυνδέεται με την Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Καβάλας,  και με την Νέα Πανελλαδική Πύλη Ηλεκτρονικής Βιτρίνας και               Εμπορίου www.directmarket.gr ;

 

Δηλώστε Συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

1.Μέσω εγγραφής στη σελίδα www.directmarket.gr και τις επιλογές:

 

Εγγραφή &

 

Δημιουργήστε Κατάστημα

2. Στο Portal του Επιμελητηρίου www.kcci.gr  κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων και μετά στο Ξεκινήστε στο δικό σας κατάστημα, τέλος, συμπληρώνοντας την Φόρμα Εγγραφής
3. Μέσω του Portal του Επιμελητηρίου www.kcci.gr κάνοντας κλικ στα εικονίδια δεξιά και συμπληρώνοντας απλά τη φόρμα ενδιαφέροντος.
7. Τηλεφωνώντας στην εταιρεία Knowledge 2610-452820

Δευ-Παρ 9:00-17:00 ζητώντας το Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς

ή στέλνοντας email στο info@directmarket.gr

Οι συνεργάτες μας και τεχνικοί υπεύθυνοι θα σας βοηθήσουν και θα σας εκπαιδεύσουν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες όσο χρειάζεστε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε και στο Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *