Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Καβάλας αποφάσισε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας αποφάσισε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας της αγοράς τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Λεμονίδη το εορταστικό ωράριο είναι ίδιο με πέρυσι, με τη μόνη διαφορά ότι την τελευταία Κυριακή του χρόνου η αγορά θα είναι κλειστή λόγω  Χριστουγέννων.

Όσον αφορά λοιπόν τη λειτουργία της αγοράς τα Χριστούγεννα ο κ. Λεμονίδης σημείωσε αναλυτικά πως «όπως κάθε χρόνο στο Δ.Σ. του Νοεμβρίου αποφασίζεται το εορταστικό ωράριο. Έτσι και φέτος αποφασίστηκε το εορταστικό ωράριο το οποίο είναι περίπου το ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές, απλά η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι 25 Δεκεμβρίου που είναι η τελευταία Κυριακή του χρόνου θα είμαστε κλειστά γιατί είναι Χριστούγεννα. Αυτό συμβαίνει βέβαια κάθε εφτά χρόνια, έτσι λοιπόν φέτος Κυριακές θα είναι δύο, 11 και 18 Δεκεμβρίου ανοιχτά. Οι υπόλοιπες ώρες είναι πάνω κάτω ίδιες. Στις 15 του μηνός ξεκινάει το εορταστικό ωράριο, υπάρχουν βέβαια δύο σημαντικές αλλαγές οι οποίες είναι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου όπου θα γίνει και το άναμμα των φώτων και γενικότερα η εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων από το Δήμο Καβάλας, έχουμε πάρει μια απόφαση για να είμαστε ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ, γιατί θα υπάρχουν διάφορα δρώμενα και εορταστικές εκδηλώσεις και συναυλίες. Από κει και μετά στις 11 Δεκεμβρίου είναι η Κυριακή που είμαστε ανοιχτά από τις 11 μέχρι τις 3, από κει και ύστερα 15 του μηνός ξεκινάμε πρωί απόγευμα με άλλη μια Κυριακή στις 18 του μήνα που θα είναι ανοιχτά 11 με 6. και τις παραμονές θα είναι μέχρι τις 6 το απόγευμα ως είθισται».

ΕΠΑΦΗ

Ερωτηθείς αν υπήρξε επαφή με την κ. Κορίνα Χιώτη Πρασσά για τις εορταστικές εκδηλώσεις, ο κ. Λεμονίδης σημείωσε πως «μέσα στην εβδομάδα θα επιχειρήσω να συναντηθώ ούτως ώστε να μπορέσω να έχω μια πλήρη εικόνα όσον αφορά τις εορταστικές εκδηλώσεις. Σίγουρα με την πρώτη συζήτηση που είχαμε κάνει οι ιδέες που είχε η κ. αντιδήμαρχος ήταν  πάρα πολύ καλές. Ας δούμε το πλήρες πρόγραμμα, νομίζω ότι τουλάχιστον έχει αποδειχτεί ότι και πέρσι ήταν πάρα πολύ καλά, σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν καλύτερα, κι εύχομαι και ελπίζω ότι και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα. Οι πινελιές δηλαδή και τα καινούρια δρώμενα που μπαίνουν δίνουν προστιθέμενη αξία σε μια γιορτή η οποία καλώς ή κακώς έχει να ανταγωνιστεί όμορους νομούς και γιορτές που έχουν πλέον γίνει μπορεί και brand name για την κάθε πόλη ξεχωριστά, αλλά εμείς οφείλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας ο καθένας ξεχωριστά από αυτό που μπορεί να κάνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.