Το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας δυσχεραίνει τη λειτουργία του Αστικού ΚΤΕΛ όπως τονίζει ο πρόεδρος του φορέα Στράτος Μακρογιαννίδης

Εφιαλτική χαρακτήρισε την κατάσταση με το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Στράτος Μακρογιαννίδης. Καθημερινά αντιμετωπίζουν προβλήματα με την παράνομη στάθμευση καθώς παρατηρείται το φαινόμενο οδηγοί να σταθμεύουν τα οχήματά τους στις στάσεις των λεωφορείων!!!  Μάλιστα ο κ. Μακρογιαννίδης καταγγέλλει δημόσια το όλο γεγονός.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «η επιβατική κίνηση είναι καλή αν είναι ανοιχτά τα σχολεία μας και οι φοιτητές είναι στην πόλη μας. Έχουμε μια αύξηση των επιβατών λόγω του ότι πάνε οι μαθητές στα σχολεία τους κι εμείς δουλεύουμε περισσότερο με τους μαθητές και τους συνταξιούχους».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα σημείωσε πως «συνεχώς αυξάνεται το πρόβλημα το κυκλοφοριακό στην πόλη μας, δεν ξέρω τι γίνεται. Κάποιες στιγμές υπάρχει αστυνόμευση κάποιες άλλες όχι, ίσως να μην υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις, τι να πω δεν ξέρω. Πολλές φορές υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και δεν ρυθμίζεται σωστά το ζήτημα στην πόλη μας. Το καταγγέλλω ότι οι ρυθμίσεις δεν γίνονται σωστά στην πόλη μέσα με συνέπεια να παρκάρει ο καθένας όπου θέλει και να τα παρατάνε τα αυτοκίνητα μέσα στην πόλη και να μην μπορεί να περάσει ούτε το Αστικό ούτε κάποιος που κυκλοφορεί μέσα στην πόλη. Πολλές φορές οδηγοί σταθμεύουν τα οχήματά τους στις στάσεις του Αστικού, το καταγγέλλουμε αυτό. Δεν υπάρχει κάποια αστυνόμευση υπεύθυνη να πει σε οδηγούς τουλάχιστον να φύγουν από τη στάση, να μην σταθμεύουν παράνομα στις στάσεις».

ΣΤΑΣΕΙΣ

Πρόσθεσε πως «κάναμε και μια έκκληση προς το Δήμο Καβάλας να ασχοληθούμε εμείς με τις στάσεις γιατί ο κόσμος κρυώνει και βρέχεται, λίγο να τις πάρουμε στην υπευθυνότητα του φορέα μας. Περιμένουμε μια απάντηση από το δήμο, ίσως κατανοήσει το πρόβλημα των επιβατών μας που είναι στις άκρες της πόλης μας, γιατί 25 στάσεις που είναι στο κέντρο τις έχει η διαφημιστική εταιρία του κ. Τοπάλη και τις φροντίζει. Στις άκρες της πόλης μας οι στάσεις είναι σε κακό χάλι. Ίσως μας τις δώσει ο δήμος μετά το αίτημα που υποβάλλαμε για να τις φροντίσουμε λίγο, να τις βάψουμε, να τις περιποιηθούμε κλπ.»

ΑΤΥΧΗΜΑ

Σχετικά με το ατύχημα που σημειώθηκε τις προάλλες όταν όχημα έπεσε πάνω σε στάση του Αστικού στο κέντρο της Καβάλας, ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «ο οδηγός έφυγε, ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι ο κύριος που έκανε το ατύχημα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποφάσισε να φύγει από το χώρο και τελικά πήγε στην αστυνομία κι έκανε μια δήλωση για να αποκατασταθεί η στάση και νομίζω ότι θα γίνει ενός ολίγων ημερών. Πιστεύω ότι οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ είναι ήρωες, γιατί και τα προβλήματα στην πόλη μέσα νομίζω ότι θα γίνουν χειρότερα αν γίνουν και τα διόδια πάνω. Νομίζω ότι θα γίνει πολύ χειρότερη η κατάσταση γιατί θα περνάνε όλα τα αυτοκίνητα μέσα από την Καβάλα και θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Ας ελπίσουμε να μη γίνει και να μην έρθουμε σε αυτήν τη στιγμή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.