Τοπικό  ντέρμπι ΑΟΚ με Νέστο

Το πρωτάθλημα στην Γ` Εθνική σύντομα θα είναι παρελθόν. Ο προπονητής του ΑΟΚ Αγγελος Διγκόζης  έκανε δηλώσεις για τη νίκη του ΑΟΚ μέσα στη Νάουσα αλλά και το ματς που έρχεται με το Νέστο.  Όπως ανέφερε « Εγώ είπα από το Ιανουάριο και μετά ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ήταν μια νίκη μέσα στη Νάουσα, πάρα πολύ καλή για μας. Δεν είμαστε αδιάφοροι παρόλο που τα παιχνίδια δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα παιδιά έχουν καταλάβει και έχουν συνειδητοποιήσει ότι παίζουνε σε μεγάλη ομάδα. Είναι καλό αυτό για όλους μας.  Να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και να παίρνει νίκες. Στο πρώτο μέρος μέσα στη Νάουσα δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ίσως να έφταιξε ο κόντρα άνεμος, που δε μπορέσαμε να αναπτυχτούμε. Στο β` μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες. Η Νάουσα είχε μια, δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Νομίζω ότι στο β` μέρος ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Σίγουρα επηρέασε το ταξίδι ενώ ορισμένοι παίκτες είχαν καιρό να παίξουν. Δε μπορώ να πω όμως ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.  Τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια από τον Ιανουάριο  και μετά».

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΣΤΟΣ

Για το  παιχνίδι  με το Νέστο την ερχόμενη αγωνιστική ανέφερε πως  « Δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται να ξεκινάνε το παιχνίδι γεροί και να τελειώνουν το παιχνίδι πάλι γεροί. Είναι  καλό για τους προπονητές που βάζουνε και κάποια νέα παιδιά να παίξουν.  Πήγαν καλά ο Θωμαϊδης  και ο Ζαρωτιάδης μέσα στη Νάουσα.

Είναι ένα παιχνίδι έτσι το βλέπω εγώ. Ένα παιχνίδι το προτελευταίο για να τελειώσει η δύσκολη χρονιά για τον ΑΟΚ. Αυτό που ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο είναι το αύριο της ομάδας».

Σε ότι αφορά τις επιλογές παικτών που έκανε ο ίδιος τον Ιανουάριο  ανέφερε ότι  «αν δει κανείς το ματς με τη Νάουσα στην έδρα μας και τι ήττα είχαμε κάνει θα βγάλει τα συμπεράσματα του. . Με ποιους παίκτες τότε. Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος 100% από τα παιδιά που ήρθανε και τα παιδιά που μείνανε. Τα παιδιά σέβονται την ομάδα που παίζουνε και ιδρώνουνε τη φανέλα.

Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μερικούς βαθμούς παραπάνω. Καμιά φορά είναι και η τύχη. Μόνο με το Μακεδονικό Φούφα στο «Ανθή Καραγιάννη»  δεν ήμασταν καλοί.

Σε όλα τα άλλα ματς ήμασταν πολύ καλοί, ακόμη με τη Δόξα αλλά και την Καλαμαριά. Το μπάτζετ το καλοκαίρι ήταν στα 30 ευρώ και το Γενάρη έπεσε στα 10 ευρώ, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».

ΠΡΟΕΤΟΜΑΣΙΑ

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας, ρεπό είχαν την Δευτέρα οι παίκτες,  χθες προπονήθηκαν  το απόγευμα

Δεν υπάρχουν τιμωρημένοι ενόψει του αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης.  Ο Πτηνόπουλος και ο Ζυγκερίδης είναι τραυματίες και στη διάρκεια της εβδομάδας θα διαπιστωθεί  αν μπορεί να τους υπολογίζει ο Άγγελος Διγκόζης για το ματς που έρχεται.  Επιστρέφει ο Τέλλος που δεν αγωνίστηκε στο ματς της Νάουσας και είμνια στην  διάθεση του προπονητή..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση