ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Τον αποτροπιασμό της εξέφρασε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα για το γεγονός ότι άγνωστοι βανδάλισαν το Πάρκο Φαλήρου

Τον αποτροπιασμό της εξέφρασε η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα για το γεγονός ότι άγνωστοι νεαροί βανδάλισαν το Πάρκο Φαλήρου και μάλιστα τον εξοπλισμό που προσφάτως εγκατέστησε ο Δήμος Καβάλας… «Είναι κρίμα και ντροπή» σημείωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος….

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «κρίμα. Είναι τραγικό, κρίμα. Περιμέναμε τόσο καιρό να έχουν ένα χώρο τα παιδιά μας να πάνε να παίξουν, ένα χώρο πιστοποιημένο με σωστό δάπεδο να μην κινδυνεύουν και να τα αποτελέσματα. Είναι σημεία της εποχής πιστεύω, θα περάσουμε πολλά τέτοια ζόρικα χρόνια ακόμα, ίσως αυτή η γενιά να μην καταλαβαίνει. Δεν φταίνε και τα παιδιά γιατί θεωρώ ότι παιδιά είναι αυτοί που τα κάνουν, τους φταίει η κοινωνία φυσικά, αλλά προσωπικά πιστεύω  ότι  φταίμε και εμείς οι ίδιοι κι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε ο ένας το διπλανό του κι ότι τα δικαιώματα τα δικά μας τελειώνουν εκεί που ξεκινούν του άλλου τα δικαιώματα. Αλλά άντε αυτά τα παιδιά να το καταλάβουν αυτό ή άντε οι γονείς τους».

ΜΗΝΥΣΗ

Τόνισε δε η δήμαρχος Καβάλας πως «εν πάση περιπτώσει ο Δήμος Καβάλας έκανε μήνυση κατ΄ αγνώστων και δεν σκοπεύουμε να το αφήσουμε έτσι. Εάν θέλει η αστυνομία να τους βρει εγώ πιστεύω ότι μπορεί να τους βρει».

ΦΥΛΑΞΗ;

Κληθείσα να εκτιμήσει αν επιβάλλεται φύλαξη του πάρκου τις νυχτερινές ώρες η κ. Τσανάκα σημείωσε πως «μπορώ να προσλάβω άτομα εύκολα και δεν το κάνω;  Είναι δυνατόν, ακόμα τι θα κάνω δηλαδή; Εμείς οι ίδιοι πρέπει να τα περιφρουρούμε αυτά. Οι ίδιοι οι πολίτες. Ντροπή και κρίμα. Αυτά είναι δύσκολα χρόνια. Θα το ξαναπώ, εμείς φταίμε, κι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Οι αστυνομικοί νομίζω γυρίζουν το βράδυ, η ομάδα ΔΙΑΣ τριγυρίζει. Θα παρακαλέσω και θα στείλω μια επιστολή στην αστυνομία να έχει το νου της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *