ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας επισκέφθηκε η πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, Iveta Hricova

Όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τη δήμαρχο Καβάλας επισκέφθηκε χθες η πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, Iveta Hricova.

Η συνάντηση με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, όπως ακριβώς κι αυτή που είχε με την κ. Hricova και η Δήμητρα Τσανάκα.

Στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος τόνισε  ότι  «Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να δεχτούμε την επίσκεψη της πρέσβειρας της Σλοβακίας στη χώρα μας, την οποία ενημερώσαμε για διάφορα θέματα της Π.Ε. Καβάλας που περιλαμβάνουν τα προϊόντα που παράγονται, τις δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας και άλλα που έχουν να κάνουν με συνεργασία σε τομείς της οικονομίας. Συζητήσαμε και θέματα που έχουν να κάνουν για την προοπτική της Ευρώπης, σε μια συζήτηση που πρέπει όλες οι χώρες να κάνουν μεταξύ τους. Η κ.  Hricova μας ενημέρωσε για το ότι στη Μπρατισλάβα υπάρχει σημαντική ελληνική δραστηριότητα νέων ανθρώπων που σπουδάζουν εκεί. Την ευχαριστήσαμε για την τιμή που μας έκανε να μας επισκεφθεί»,.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Από την πλευρά της η πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, σημείωσε στις δηλώσεις της ότι  «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την χρήσιμη συζήτηση που είχαμε, ειδικά για τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και της περαιτέρω ενδυνάμωσης της οικονομικής συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό τώρα που η χώρα σας γυρίζει την σελίδα και αρχίζει μια νέα εποχή, μια οικονομική ανάκαμψη. Το 2018 είναι πολύ σημαντικό για την χώρα σας, καθώς θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες τόσο στην οικονομία, όσο και στον τουρισμό».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *