Κύριο άρθροΠολιτική

Τι πιο φυσιολογικό να συμμετέχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, όπως τονίζει ο πρόεδρος του Β. Λεμονίδης

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης  για τους ισχυρισμούς του μέλους του Επιμελητηρίου κ. Καραγιαννίδη  για το πώς εκλέχθηκε ο ίδιος ως πρόεδρος του συλλόγου δια μέσω του Επιμελητηρίου.

Όπως τόνισε «Δυστυχώς οι εκλογές  του Επιμελητηρίου, συναδέλφων επιχειρηματιών και επαγγελματιών ενώ θα έπρεπε να είναι σε ένα επίπεδο που θα άγγιζε τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας, πάει σε ένα επίπεδο που με λυπεί.

Και αυτό γιατί συναντιόμαστε με αυτούς τους ανθρώπους που λεν αυτά τα περίεργα πράγματα σε καθημερινή βάση. Τους βλέπουμε και με λυπεί το γεγονός ότι ενώ θα έπρεπε το επίπεδο με βάση το επιχειρείν να είναι τελείως διαφορετικό, αυτοί το έχουν υποβιβάσει.

Αναφορικά με τον Εμπορικό Σύλλογο, τι ενοχλεί ο Πρόεδρος του Εμπορικού, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού οργάνου της πόλης μας, να συμμετέχει στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Τι ποιο ωραίο να μπορούν να περνούν οι θέσεις του Εμπορικού κόσμου πολύ πιο εύκολα αλλά και να παίρνει όλη την κατάσταση, να οσμίζεται ο Πρόεδρος το όλο επιχειρηματικό κλίμα.

Δεν γίνεται άνθρωποι που δεν είναι έμποροι να μιλούν για τον Εμπορικό Σύλλογο. Ας ανατρέξει ο κ. Καραγιαννίδης σε όλα τα επιμελητήρια ανά την χώρα για να δει πόσα μέλη εμπορικών συλλόγων συμμετέχουν σε επιμελητηριακές εκλογές».

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρόσθεσε δε πως «Το 80% των εμπορικών συλλόγων συμμετέχουν σε επιμελητηριακές εκλογές. Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των εμπορικών συλλόγων. Επίσης μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο δικό τους ψηφοδέλτιο… Για εκείνα ο κ. Καραγιαννίδης δεν έχει άραγε πρόβλημα;

Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για τη δημοκρατία στον Εμπορικό Σύλλογο, να βγάλουν αυτή την καραμέλα από το στόμα τους, να την αφήσουν απέξω, γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να ασχολούνται με τον Εμπορικό Σύλλογο. Ο Εμπορικός Σύλλογος διακατέχεται από απόλυτη δημοκρατία και η διοίκηση δεν επηρεάζει κανέναν. Όλοι μπορούν να δουλέψουν στις εκλογές με θέσεις και προτάσεις.

Δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο παρά με θέσεις και προτάσεις για το αύριο. Γιατί οι επαγγελματίες βογκούν και στην καθημερινότητά τους. Να σταματήσουν αυτό το επίπεδο γιατί στο τέλος ο κόσμος θα γυρίσει συνολικά την πλάτη του στις εκλογές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *