ΑνάπτυξηΚύριο άρθρο

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η φετινή ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας Kavala Expo που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας Kavala Expo αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες, αλλά και στους επιχειρηματίες που συμμετείχαν με τα περίπτερα τους. Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα, υποσχόμενος ότι θα γίνει προσπάθεια από πλευράς του Επιμελητηρίου για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Δέμπας ανέφερε πως «παρά τις αρχικές δυσκολίες που είχαμε και που πραγματικά η φετινή έκθεση αρκετές φορές αμφισβητήθηκε αν θα μπορέσει να υλοποιηθεί, τελικά νομίζω και άνοιξε και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως και εμείς κρίνουμε ότι τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια μέσα στα χρόνια της κρίσης ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις με πολλούς εκθέτες, με πολλούς επισκέπτες, με αρκετά δρώμενα τα οποία βοήθησαν γενικότερα την εικόνα. Εμείς πραγματικά παλέψαμε πάρα πολύ, γιατί αν αναλογιστεί κανείς ότι ουσιαστικά μέχρι και τον Απρίλιο να μην πω Μάιο μήνα ο εκθεσιακός χώρος ήταν κλειστός με αρκετές ζημιές και καταστροφές που είχαν προκληθεί, παρόλα αυτά κατόρθωσε η τεχνική ομάδα τόσο του Επιμελητηρίου, πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά τα οποία κατόρθωσαν ουσιαστικά μέσα σε δύο μήνες να τον αναγεννήσουν τον εκθεσιακό χώρο και να τον κάνουν απόλυτα λειτουργικό».

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ

Συμπλήρωσε δε πως «ταυτόχρονα είχαμε μεγάλη ζήτηση από επιχειρηματίες, όχι μόνο του νομού μας αλλά γενικότερα, είχαν έρθει και αρκετά Επιμελητήρια από άλλες περιοχές με αρκετές επιχειρήσεις μέσα σε αυτούς τους χώρους και φυσικά στο τέλος οι ίδιοι οι επισκέπτες, οι ίδιοι οι Καβαλιώτες αλλά και από άλλους όμορους νομούς που ήρθαν κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε ημερών, όπου είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν περίπτερο περίπτερο όλους τους εκθέτες και να έχουν μια συνομιλία, να έχουν την ευκαιρία οι εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Και θα λέγαμε γενικά ένα στοιχείο είναι που θα το αξιολογήσουμε στη συνέχεια μέσα από την έρευνα και τα ερωτηματολόγια που έχουν διανεμηθεί, να καταλήξουμε τουλάχιστον σε μια πρώτη εκτίμηση ότι πράγματι ήταν μια από τις καλύτερες εκθέσεις των τελευταίων χρόνων. Η όλη εικόνα της έκθεσης που ήταν αποτέλεσμα όλων αυτών των εργασιών, η ανανέωση της μοκέτας, η ανανέωση των πάνελ, μια διαφορετική διαχείριση του χώρου και του στησίματος των περιπτέρων, πραγματικά δώσανε μια άλλη εικόνα. Βέβαια εμείς ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι πάντοτε με το τελικό αποτέλεσμα και πραγματικά από σήμερα θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη έκθεση πώς θα την κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο δυναμική, ακόμα πιο όμορφη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *