Τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδρομών με μεγάλο αριθμό επιβατών έχει το Τουριστικό Γραφείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας αύξησε το στόλο του Τουριστικού Γραφείου του έχοντας πλέον δυνατότητα για διοργάνωση εκδρομών μεγάλου αριθμού επιβατών. Αυτό αποδείχθηκε και με την εκδρομή 11 λεωφορείων στο Βόλο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «τελικά 11 λεωφορεία μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Βόλο. Πάρα πολύ καλή ήταν η μεταφορά και χωρίς προβλήματα. Πιστεύουμε ότι θα είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες ομάδες που να μπορούν να δίνουν δουλειά και σε άλλους φορείς που ήταν και στην περιοχή του Βόλου. Εμείς ήμασταν έτοιμοι. Την προηγούμενη χρονιά είχαμε δώσει για την Αθήνα, φέτος ήταν 11 τα λεωφορεία πιο λίγα, αλλά πήγαν όλα καλά άσχετα με τα προβλήματα που έγιναν στον αγώνα, όλα ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Το Τουριστικό Γραφείο του ΚΤΕΛ αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στη Βόρεια Ελλάδα, με τον καλύτερο στόλο, με ένα προσωπικό το οποίο είναι άρτια εκπαιδευμένο και μπορεί να διοργανώσει και να πραγματοποιήσει εκδρομές σε όλο τον κόσμο. Έγινε μεγάλη αλλαγή όσον αφορά το στόλο και από κει ξεκινάνε όλα. Για μας πάντα πρώτα είναι η ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα και από κει έρχεται το αναμενόμενο όπως κι εμείς από αυτό περιμένουμε για να ζήσουμε. Το προσωπικό του γραφείου είναι πολύ καλό και άρτια εκπαιδευμένο πάνω στο είδος του και μπορεί να υλοποιήσει κάθε απαίτηση του κάθε πολίτη σε όποιο επίπεδο και στάδιο μπορεί να απαιτηθεί».

Ο ΣΤΟΛΟΣ

Αναφορικά με το μέγεθος του στόλου, ο κ. Τσεντεμεΐδης επισήμανε πως «το μεγαλώσαμε το στόλο, έχουμε πάρει κι άλλα τουριστικά λεωφορεία. Φυσικά στόχος είναι να αυξηθεί περισσότερο, αλλά με αυτό που γίνεται στη χώρα μας είμαστε λίγο συγκρατημένοι κι εμείς όπως κι όλος ο κόσμος».

ΓΙΑ ΠΑΛΗΟ

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δρομολόγια προς τη Θράκη, ανέφερε πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δρομολόγια για τη Θράκη. Θα δημιουργηθεί όμως θέμα με το Παληό αν δεν τελειώσει σύντομα το έργο στο τοιχίο. Είναι σοβαρότατο το πρόβλημα εκεί, είναι πάρα πολύ σοβαρό για μας. το κόστος τώρα για τη μεταφορά και την επιστροφή από το Παληό είναι το διπλάσιο, γιατί αναγκαζόμαστε και πάμε από την Εγνατία για να κατέβουμε στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα και μετά να συνεχίσουμε για Ελαιοχώρι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.