Τη δική του απάντηση δίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας στις κατηγορίες της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων

Τη δική του απάντηση έδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Καρασαββόγλου στις κατηγορίες της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων κ. Πετράκη ότι ο ίδιος αποφεύγει να συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο και πως η κ. Πετράκη προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Καρασαββόγλου και κληθείς να απαντήσει γιατί έχει δεχθεί αυτήν την κριτική από την κ. Πετράκη, σημείωσε πως «η άποψή μου είναι ότι η κ. Πετράκη προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στο νοσοκομείο, ένα κλίμα αντιπαράθεσης για δικούς της λόγους προφανώς. Δεν ξέρω τους λόγους, φαντάζομαι κάποιους, δεν θέλω να τα πω δημόσια. Εμείς σε κάθε περίπτωση σε αυτή τη διαδικασία δεν θα συμμετάσχουμε, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στη διαδικασία όξυνσης του κλίματος στο νοσοκομείο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να δουλεύουμε με βάση το σχεδιασμό που έχουμε αναπτύξει και η κ. Πετράκη μπορεί να λέει ότι θέλει».

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Κληθείς να σχολιάσει ο κ. Καρασαββόγλου την κατηγορία της κ. Πετράκη ότι την αποφεύγει όπως και τους εργαζομένους, σημείωσε πως «καθόλου δεν είναι έτσι. μπορεί να ρωτήσει κάποιος τους ίδιους τους εργαζομένους και την ίδια την κ. Πετράκη. Ψεύδεται όταν λέει ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί μας, όποτε ζήτησε να με δει ήταν ο διοικητής και η διοίκηση του νοσοκομείου στη διάθεσή της. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, συνεργασίες υπάρχουν, εμείς συζητάμε με όλους, συζητάμε με εργαζόμενους, συζητάμε με τους γιατρούς, τη νοσηλευτική υπηρεσία, συζητάμε με όλους, κι απορώ πώς μπορεί κανείς από όλα αυτά να βγάλει το συμπέρασμα ότι η διοίκηση δεν συνεργάζεται με το σωματείο ή με την κ. Πετράκη».

ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

Όσον αφορά την κατηγορία της κ. Πετράκη ότι ο διοικητής συζητά μόνο με στελέχη του ιδίου πολιτικού χώρου, ο κ. Καρασαββόγλου επισήμανε πως «επειδή αυτά συνέβαιναν στο παρελθόν νομίζει η κ. Πετράκη ότι κι εμείς με τα ίδια κριτήρια και με την ίδια λογική θα διοικούμε. Δεν το κάνουμε λοιπόν αυτό και επιτέλους την καλώ να μου πει ένα όνομα, μια περίπτωση που εμείς δρομολογήσαμε και υλοποιήσαμε και η οποία αποδεικνύει ότι στήνεται ένα κομματικό κράτος. Δεν υπάρχει ούτε μια και αυτό που λέει η κ. Πετράκη για το κομματικό κράτος που στήσαμε, το λέει ακριβώς για να οξύνει τα πνεύματα, για να δημιουργήσει εντυπώσεις επί της ουσίας. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε συστηματικά και να συνεργαζόμαστε με όλο τον κόσμο, με όλα τα μέλη της κοινότητας του νοσοκομείου, θα το κάνουμε αυτό με σεβασμό σε όλους, στις υπηρεσίες, στους παράγοντες του νοσοκομείου και είμαστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.