Την Παρασκευή η μεγάλη γιορτή της Λευκής  Νύχτας στην Ελευθερούπολη

Στις 2 Ιουνίου οριστικά και αμετάκλητα θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη από πλευράς του Δήμου Παγγαίου και του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Μποσμπότη θα είναι η συναυλία με τους Ιμάμ Μπαϊλντί ενώ οι καταστηματάρχες θα κάνουν εκπτώσεις στα προϊόντα τους στο πλαίσιο αυτής της γιορτής της τάξεως από 20% ενώ κάποιοι θα προχωρήσουν σε προσφορές 30 – 40%!.

Χθες στο πλαίσιο  συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος κ. Αναστασιάδης δήλωσε πως αναμένεται να έχουν μία πολύ δυνατή νύχτα και αναμένει η προσπάθεια αυτή να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, μία εκδήλωση που θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους.  Προσκάλεσε δε όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν του στην εκδήλωση.

Ο κ. Μποσμπότης δήλωσε πως στην περυσινή εκδήλωση είχαν πάρει το ρίσκο της διοργάνωσης και το αποτέλεσμα τους εξέπληξε ευχάριστα.  Τώρα επιφορτισμένοι με μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερη εμπειρία  θα προσπαθήσουν για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.  Πρόσθεσε δε πως  τα οφέλη δεν θα είναι μόνον αυτής της βραδιάς αλλά προσδοκούν να γίνει γνωστή η αγορά της Ελευθερούπολης στο ευρύ κοινό. Όταν στην αγορά της Ελευθερούπολης μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά. «Θα είναι πράγματι μια βραδιά ξεχωριστή. Στις 2 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή, ημέρα Παρασκευή, προπαραμονή του Αγίου Πνεύματος. Οι καταστηματάρχες της Ελευθερούπολης, με την παράταση ωραρίου που θα υπάρξει μέχρι αργά τη νύχτα αναμένουν τους πολίτες να έρθουν και να επισκεφθούν τα καταστήματα τους. Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία των ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ στις δέκα το βράδυ της Παρασκευής» σημείωσε χαρακτηριστικά. .

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ

Επίσης αναφέρθηκε και στα κυκλοφοριακά καθώς θα κλείσουν κάποιους δρόμους, θα τους πεζοδρομήσουν για τις ανάγκες τις γιορτής. «Κλειστή θα είναι η οδός Φρίξου Παπαχρηστίδη, με κλειστούς και άλλους δρόμους μια και η ΝΥΧΤΑ απλώνεται παντού. Από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου ο πρόεδρος του κ. Τουφεξής έκανε γνωστό ότι έχουν εκτυπώσει 10.000 λαχνούς για 200 δώρα και η κλήρωση θα γίνει στο δημαρχείο την επόμενη Τρίτη. «Ο σύλλογος μας έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τελευταία δηλώσεις έκανε η κ. Δημητρακούδη, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης τονίζοντας ότι   «γενικά νομίζω ότι η Ελευθερούπολη την Παρασκευή θα έχει κάτι το ξεχωριστό να παρουσιάσει και θα γίνει πράγματι το αδιαχώρητο. Το αποκορύφωμα η συναυλία με τους Ιμάμ Μπαϊλντι, θα έχουμε το cooking show με τις μακαρονάδες προσφορά  δωρεάν σε όλους , όπως δωρεάν θα προσφέρεται και Το Μαλί της Γριάς, μία συναυλία με τον Νίκο Χριστοφορίδη και το μουσικό συγκρότημα «Fasarioso», κουκλοθέατρο, επίδειξη από τον Αθλητικό Όμιλο «Μαχητές Ελευθερούπολης»,  Face painting,  δράσεις από τα αθλητικά σωματεία και την παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Παγγαίου».

Τέλος  ο κ. Μποσμπότης ανέφερε ότι θα έχουν και μία ακόμη μεγάλη έκπληξη για όσους δώσουν παραβρεθούν στην εκδήλωση, την οποία δεν την ανακοινώνουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση