Την Κυριακή 18 Μαρτίου τα εγκαίνια των γραφείων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του δημοτικού συμβούλου Καβάλας κ. Παράσχου Αγανικόλα κάτω από την «ομπρέλα» του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Ο ίδιος είπε ότι «έχουμε τα εγκαίνια του καινούργιου γραφείου –οδός Ομονοίας 133- περιμένουμε και τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Κάναμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους πολίτες της Καβάλας και πιστεύω ότι πράγματα θα είναι πολύ καλά».

Για τη δρομολόγηση της δημιουργίας του Γραφείου είπε ότι «πριν 4-5 μήνες, όταν ήρθε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, με ανακοίνωσε σαν πρόεδρο της Νομαρχιακής και περίπου πριν 1,5 μήνα πήρα την απόφαση και άνοιξα πολιτικά γραφεία. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα. Το κάνουμε μέρα αργίας για να μπορέσει να παραβρεθεί ο κόσμος, να μην έχει υποχρεώσεις και πιστεύω, από τα μηνύματα που λαμβάνω, ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Άλλωστε, με την τελευταία δημοσκόπηση -της Δευτέρας- δίνουν 6% στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Έχει γυρίσει η κατάσταση και ο κόσμος, κάτι που οφείλεται στις τοποθετήσεις του προέδρου, οι θέσεις του οποίου από το 2007-2008 σε εθνικά θέματα, που αυτήν τη στιγμή έχει πρόβλημα η Ελλάδα, είναι αμετακίνητες. Και αποδείχθηκε προφήτης. Οι τοποθετήσεις που έκανε στη Βουλή εκείνον τον καιρό, επαληθεύονται τώρα. Αυτό δεν είναι καλό, αλλά δυστυχώς ο πρόεδρός μας επαληθεύτηκε και για την Τουρκία και για το Σκοπιανό και για το Μακεδονικό και για όλα αυτά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.