Την Καβάλα επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υποδέχτηκε η ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας το Σάββατο στο πλαίσιο πολιτικής ομιλία του στην Ξάνθη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δράκο ήταν μία προγραμματισμένη επίσκεψη και είχε σειρά επαφών με στελέχη και απλό κόσμο.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Δράκος σημείωσε πως «ήταν μια πρόσκληση που υπήρχε εδώ και πάρα πολλούς μήνες, από το Συνέδριο ακόμα μού είχε πει ότι θα ανέβει στην Καβάλα μια μέρα. Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ομιλίας του προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ξάνθης  πέρασε και 4-5 ώρες από Καβάλα. Είδε τον κόσμο, τους φίλους του, τη νεολαία, μίλησε μαζί τους, νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή, εποικοδομητική συνάντηση για μας. Μας έδωσε  κατευθύνσεις, μας είπε τι πρέπει να γίνει τι δεν πρέπει, όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος της ΝΔ που έχει μπει ήδη σε ισχύ. Έχουν μπει σε ισχύ οι προγραμματικές συμφωνίες που κάνουμε με τον κόσμο, με το λαό, ο αρχηγός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο κόσμος έχει μπει σε ένα αυλάκι, νομίζω ότι είναι το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Σχολιάζοντας ο κ. Δράκος το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς έτυχε ευρείας αποδοχής από τον κόσμο κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα, ανέφερε πως «ένας πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ότι κι ότι. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Καβάλα και ειδικά για τη Νομαρχιακή και ειδικά για μένα που έχω κι εγώ μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Δεν γίνονται αυτά κάθε μέρα. Και δεν ξέρω κι αν έχουν γίνει και ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τόσο αυθόρμητη, έγινε μια υποτυπώδης κινητοποίηση, αλλά όχι για τόσο κόσμο όσο λέγεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *