Κύριο άρθροΠολιτική

Την επιθυμία του να ηγηθεί της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μουριάδης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μουριάδης και να τεθεί επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη». Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σιμιτσής δήλωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

Σε δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Μουριάδης σημείωσε πως «τη Δευτέρα ο κ. Σιμιτσής δήλωσε ότι δεν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές για το δήμο. Ήταν πολύ συγκινησιακή η στιγμή, διότι μετά από χρόνια ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σταματάει τη δράση του σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο και μακάρι να συνεχίσει από μια άλλη θέση γιατί ο Κωστής Σιμιτσής είναι ένα κεφάλαιο που δεν πρέπει να το χάσει η πόλη. Πλέον από δω και πέρα ξεκινάνε οι διαδικασίες διαδοχής, κάποιος ο οποίος θα ηγηθεί της παράταξης, διότι είναι μια παράταξη που έχει πολλά αξιόλογα στελέχη, με ποιότητα που δεν συναντάς εύκολα πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και όλοι λοιπόν αυτοί θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο το οποίο ξεκινήσαμε. Διότι μπορεί να πει κάποιος ότι δεν υπάρχει έργο, το έργο είναι πολύ μεγάλο, το οποίο ίσως δεν το διαφημίσαμε όπως θα έπρεπε, ας μού επιτραπεί η λέξη. Δεν είναι διαφήμιση αλλά προβολή, έπρεπε να το είχαμε προβάλει πολύ περισσότερο, όμως υπάρχει ένα πολύ σημαντικό έργο. Το βασικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι να φανεί ότι έκανες έργο. Είναι ότι όταν φύγεις από μια θέση, γιατί όλοι είμαστε προσωρινοί, κανείς δεν είναι αιώνιος και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας, να υπάρχει μια παρακαταθήκη από πίσω του, Κάνοντας ένα σχολείο για παράδειγμα είναι ένα έργο που δεν το βλέπουν πολλοί, αλλά αυτό το σχολείο έχει μεγάλο αντίκτυπο σε ανθρώπους που έρχονται από πίσω μας. Συνεπώς για αυτό λέω ότι το έργο του Κωστή Σιμιτσή ήταν μεγάλο, ένας μεγάλος σχεδιασμός που πρέπει να συνεχιστεί».

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Τόνισε πως «εγώ είμαι από αυτούς που δήλωσαν ότι θέλω να συμμετέχω στη διαδικασία να ηγηθώ της παράταξης, όμως δεν παύει να είναι μια δημοκρατική παράταξη στην οποία αν υπάρχουν και άλλοι, κι είναι θεμιτό και υγιές να υπάρχουν και άλλοι, θα γίνει τότε μια ενδοπαραταξιακή εκλογή για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί. Νομίζω ότι μέχρι το Πάσχα είναι ένας εύλογος χρόνος για να δηλώσει και κάποιος άλλος την πρόθεσή του να συμμετάσχει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *