Την έλλειψη χώρου για την απαραίτητη απολύμανση στο Νοσοκομείο, επισημαίνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Κώστας Τσιτσιλικάκης

Μία σειρά φορέων ευχαρίστησε με δελτία Τύπου το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ που έχουν βοηθήσει εμπράκτως στο έργο τους. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης σημείωσε ότι είναι σημαντικό να έχουν συμπαραστάτες στο έργο τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αντωνιάδη για τη βοήθειά του, το Δήμο Καβάλας και τις υπηρεσίες του για την παραχώρηση χώρου στο «Ανθή Καραγιάννη», το Δήμο Παγγαίου, τους βουλευτές Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιωτόπουλο, κ. Λαζαρίδη και κ. Πασχαλίδη και έπεται συνέχεια στα Δελτία Τύπου. Πολλοί μας έχουν βοηθήσει έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα.

Ως τώρα πάμε καλά και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Τα κρούσματα μειώνονται, υπάρχει μια καμπή. Στην Καβάλα είμαστε αρκετά καλά».

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΟΥ

Συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, που δεν έχουμε συγκεκριμένο χώρο για να κάνουμε την απολύμανση όταν παραδίδουμε το περιστατικό στο Νοσοκομείο. Έπρεπε εδώ και καιρό να βρεθεί αυτός ο χώρος. Το Νοσοκομείο είναι ένας τεράστιος χώρος αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα, είμαστε μέσα στο δάσος. Δεν έχουμε τον κατάλληλο χώρο για να κάνουμε τη διαδικασία που χρειάζεται.

Ακόμη δεν έχει δοθεί λύση. Δυστυχώς ο διοικητής του Νοσοκομείου επηρεάζεται πάρα πολύ από ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορώ να καταλάβω, είναι εκτός πραγματικότητας. Δυστυχώς επηρεάζεται και δεν μας παραχωρεί ένα χώρο. Τρεις είχαμε υποδείξει, καταλήξαμε στον έναν, πήραμε θετική εισήγηση από τον Επόπτη Υγείας αλλά δυστυχώς οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου δεν του επιτρέπουν να μας τον δώσουν. Βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες, αλλά πρέπει να δοθεί ένας χώρος για να  λειτουργήσουν οι υπηρεσίες που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εμείς κάνουμε τις προσπάθειες αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Ελπίζουμε να λυθεί αυτό το πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.