Τεράστιο πρόβλημα το γεγονός ότι το τελευταίο δρομολόγιο από Κεραμωτή για Λιμένα εκτελείται στις 6.30 το απόγευμα σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο

Ως τεράστιο πρόβλημα χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος το γεγονός ότι το τελευταίο δρομολόγιο από Κεραμωτή για Λιμένα εκτελείται στις 6.30 το απόγευμα κάτι που προκαλεί προβλήματα στους τουρίστες των τσάρτερ.

Στις δηλώσεις του συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε πως «είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί πρέπει με κάθε τρόπο να ασχοληθούμε για να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο. Αυτή η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι αυτή που διορθώνει τα οικονομικά αποτελέσματα. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ότι και να κάνουμε θα είναι γεμάτη η Θάσος. Το θέμα είναι να είναι καλά γεμάτη και το Μάιο και τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο κι όλους τους μήνες, αν είναι δυνατόν να προσθέσουμε κι άλλες μέρες. Δυστυχώς το ΣΑΣ δημιουργεί το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, είναι μια εχθρική ενέργεια για την περιοχή και είναι μια ενέργεια η οποία μας βρίσκει αντίθετους. Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει την αρμοδιότητα στις Περιφερειακές Ενότητες. Άντε να δούμε να τη μεταφέρει για να δούμε τι θα μπορέσει να γίνει, γιατί αλλιώς όλα όσα συζητάμε και με τους υπουργούς και με την κ. Κουντουρά και τον κ. Κουρουμπλή φαίνεται ότι χάνουν το αντίκρισμά τους. Αυτά είχα την ευκαιρία να τα τονίσω και στο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου ο οποίος μού τηλεφώνησε μετά την επιστολή την οποία στείλαμε και του τόνισα την ανάγκη ότι πρέπει να το διορθώσουν άμεσα. Τώρα το τι θα γίνει θα το δούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση