ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Τελειώνουν τα βάσανα των κατοίκων της οδού Κολοκοτρώνη» δηλώνει η Δήμαρχος  Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα

Στην οδό Κολοκοτρώνη η ζωή των κατοίκων έχει γίνει μαρτύριο λόγω των έργων του μεντρεσέ στις Καμάρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διασχίσει τον δρόμο το Αστικό λεωφορείο…  Έτσι οι κάτοικοι μίας ολόκληρης περιοχής είτε κατεβαίνουν στο κέντρο πεζοί, είτε με ταξί,  με ότι αυτό συνεπάγεται….  Τα έργα δείχνουν να είναι σε φάση ολοκλήρωσης… Η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι, με εντολή του Αντιδημάρχου Τεχνικών κ. Φιλιππίδη,  δοκιμάσθηκε αν όντως χωράει αστικό λεωφορείο εκεί και αποδείχθηκε ότι όντως χωράει. Δύσκολα μεν αλλά χωράει. Και επιπλέον είναι θέμα ολίγων ημερών να τελειώνουν τα βάσανα των κατοίκων.

Οι άνθρωποι ξέρω ότι ταλαιπωρούνται, ότι αναγκάζονται να παίρνουν ταξί και ευτυχώς τα βάσανα τελειώνουν. Αν όντως χρειαζόταν περισσότερος χρόνος θα ζητούσα από το αστικό να κουβαλήσει το τέρμα του Βύρωνα στο πρώην τέρμα Καλλιθέα για να εξυπηρετηθούν άπαντες. Αλλά όλα τελειώνουν».

Στο ερώτημα ποια είναι η θέση της για την ονομασία του Αμφιθεάτρου  Καβάλας σε «Γιώργος Παυλίδης» η ίδια δήλωσε ότι  «Λυπούμαι αλλά δεν συμφωνώ με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου. Καλός άνθρωπος της Περιφέρειας  ο Γιώργος Παυλίδης, αλλά το όνομα του ταιριάζει πιο πολύ στην Ξάνθη, την πόλη του.  Εδώ έχουμε περισσότερους καβαλιώτες που πρέπει να τους δοθεί το όνομα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *