ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής θα παρουσιαστούν την ερχόμενη βδομάδα σε ειδική εκδήλωση στη Μόσχα

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής θα παρουσιαστούν την ερχόμενη βδομάδα σε ειδική εκδήλωση στη Μόσχα, όπου θα είναι παρούσα η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού της Ρωσίας, όπως και οι κυβερνήτες των Ομόσπονδων Κρατών της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη η Περιφέρεια προσδοκά πολλά από την τουριστική αγορά της Ρωσίας. Όπως ανέφερε «εκτός από την τουριστική έκθεση της Μόσχας που γίνεται το Μάρτιο και είναι μια μεγάλη αγορά που μας ενδιαφέρει ως Περιφέρεια, την επόμενη βδομάδα στις 23 Ιανουαρίου και για δύο μέρες μας δίνεται η ευκαιρία μετά από συνεργασία που έχουμε με το υπουργείο Τουρισμού η Περιφέρειά μας να παρουσιάσει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε ως περιοχή στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού της Ρωσίας, καθώς επίσης και σε όλους τους αξιωματούχους των Περιφερειών. Γιατί η Ρωσία είναι ένα ομοσπονδιακό κράτος, υπάρχουν Περιφέρειες με τους κυβερνήτες τους οι οποίοι θα παραβρεθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, σε συνεργασία πάντα με το υπουργείο Τουρισμού, που δίνει τη δυνατότητα στην Περιφέρειά μας να παρουσιάσει την περιοχή μας σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι εξειδικευμένοι στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας».

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ

Συμπλήρωσε πως «η Ρωσία είναι μια μεγάλη αγορά. Είναι γνωστό ότι με τους Ρώσους μας συνδέουν πάρα πολλά κοινά ιστορικά, πολιτιστικά αλλά και θρησκευτικά στοιχεία. Ιδίως τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια αύξηση των Ρώσων τουριστών στην Περιφέρειά μας και λόγω των γνωστών γεγονότων στην Τουρκία και νομίζω ότι ως Περιφέρεια μας ενδιαφέρει η μεγάλη αυτή αγορά της Ρωσίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη υπάρχει μια αγαστή συνεργασία με τον Όμιλο Μουζενίδη και την Ellinair η οποία έχει τέσσερις πτήσεις από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο της Καβάλας, καθώς επίσης ότι γίνονται κάποιες επενδύσεις ρωσικών συμφερόντων εδώ στην περιοχή μας. Επομένως μας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή η αγορά και μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από το έτος τουρισμού που είναι φέτος το 2018 Ρωσίας – Ελλάδας, να προβάλουμε την περιοχή μας σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι είναι κυβερνήτες των Ομοσπονδιακών Κρατών της Ρωσίας. Επομένως είναι ένα πολύ σημαντικό event, θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και την Πέμπτη θα υπάρξουν προσωπικές επαφές με μεγάλα τουριστικά γραφεία και tour operator».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *