Κύριο άρθροΠολιτική

Τα «πόθεν έσχες», η Βουλή και ο… Μακάριος Λαζαρίδης

 

Τέσσερις μήνες αφότου ο γαλάζιος Βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης δημοσιοποίησε τη δήλωση περιουσιακής κατάστασής του (πόθεν έσχες),  η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κοινοποίησε χθες τις αντίστοιχες δηλώσεις των «300» και των λοιπών πολιτικών προσώπων, όπως οι ευρωβουλευτές, οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι.

Ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που πραγματοποιείται σε κεντρικό επίπεδο από το Κοινοβούλιο για όλους τους Βουλευτές, ο κ. Λαζαρίδης -και προς τιμήν του- έχει επιλέξει με την πρωτοβουλία του αυτή «να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την οικονομική μου κατάσταση και να τη συγκρίνουν με αυτή των προηγούμενων χρόνων».

Αυτό συνεχίζει και το κάνει (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος), όπως έχει ξεκαθαρίσει, στο πλαίσιο της ειλικρινούς σχέσης που έχει με τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας και προσδοκά πως, με την ενέργεια αυτή, «μπαίνει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της – κλονισμένης κατά τα τελευταία χρόνια – σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας».

Ο κ. Λαζαρίδης θεωρεί καθήκον του να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες με τι εισέρχεται στην πολιτική, σημειώνοντας ότι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι ύψιστης σημασίας λέξεις για τον ίδιο.

«Μπαίνω στην πολιτική για να αλλάξω κάποια πράγματα. Δεν μπαίνω στην πολιτική για να αλλάξω αυτό που είμαι. Αντίθετα, θέλω να γνωρίζετε όλες και όλοι πολύ καλά ποιος είναι ο Μακάριος Λαζαρίδης. Να ξέρετε από πρώτο χέρι με ποιον έχετε να κάνετε», τονίζει σε κάθε ευκαιρία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *