Τα προβλήματα των αγροτών το αποκλειστικό θέμα που θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Αύριο Παρασκευή συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ με αποκλειστικό θέμα τα προβλήματα των αγροτών της Περιφέρειας. Ο πρόεδρος του ΠΣ κ. Κώστας Αντωνιάδης τόνισε πως τα προβλήματα των αγροτών εστιάζονται κυρίως στα ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Αντωνιάδης σημείωσε πως «αύριο Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση του Σώματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και αφορά ασφαλιστικά αλλά και φορολογικά θέματα. Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παραβρέθηκαν αγρότες από όλη την Περιφέρειά μας με τους εκπροσώπους τους, όπου εκεί ζητήσανε μετ΄ επιτάσεως το Σώμα να αποφασίσει να γίνει μια ειδική συνεδρίαση προκειμένου να εκτεθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Ο περιφερειάρχης ο Χρήστος Μέτιος αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση των αγροτών και για αυτό το λόγο στη συνεδρίαση του Σώματος την Παρασκευή έχουμε καλέσει όλους τους βουλευτές της Περιφέρειάς μας και τους κυβερνώντες αλλά και της αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου για να παραβρεθούν σε αυτήν την ειδική συνεδρίαση, ώστε να ακούσουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, που για μας ως διοίκηση είναι ένας από τους πυλώνες του αναπτυξιακού σχεδιασμού μας. Αλλά αφετέρου και να καταθέσουν προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών αγροτών, κτηνοτρόφων αλλά και αλιέων. Θα γίνει μια εκτενής συζήτηση, θα ακουστούν όλες οι απόψεις και οι προτεινόμενες λύσεις, κι από κει και πέρα θα σταλούν στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να αποτελέσει οδηγό για τις μελλοντικές νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, βάλαμε αυτήν την ώρα και επιλέξαμε την Παρασκευή προκειμένου να είναι εύκολη η προσέλευση των βουλευτών από την Αθήνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση