ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Τα θέματα των καβαλιωτών τα διεκδικούμε και μάλιστα τα διεκδικούμε δυναμικά και σθεναρά» δήλωσε η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα

Πολλά είναι τα παράπονα των καβαλιωτών σε ότι αφορά τους κάδους απορριμμάτων και γενικά την Υπηρεσία Καθαριότητας  που έχει προβλήματα. Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα σε δηλώσεις της τόνισε πως έχουν δίκαιο οι δημότες αλλά χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Όπως τόνισε αρχικά «Έχουν πάρα πολύ δίκιο οι πολίτες αλλά πάρα πολύ δίκιο έχει και η Υπηρεσία Καθαριότητας που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και στην αρχή της εβδομάδας, θα έχουμε το καινούριο δίμηνο εργαζομένων κοντά μας. Και αυτό γιατί έχουμε και πάλι μείον πέντε υπαλλήλους στην καθαριότητα από αυτούς που ήρθαν από την προκήρυξη Κ3. Γιατί δεν ήταν εντάξει τα έγγραφα  τους και βρίσκονται σε ρεπό.

Τους είπαμε να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα για να μπορέσουν να κρατηθούν στην υπηρεσία. Είναι πάρα πολύ μεγάλο το πρόβλημα. Όταν μάλιστα 270 άτομα θέλει η κοινωφελή εργασία που πέρσυ υπήρχαν στο Δήμο Καβάλας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μείον 270 άτομα.

Είναι όλη η Καβάλα γεμάτη από κλαδιά που περιμένουν την υπηρεσία καθαριότητας. Πάντως 40 άτομα θα προσληφθούν   με το δίμηνο».

ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Αναφορικά με τον τρόπο που τίθενται τα θέματα στους υπουργούς που επισκέπτονται το Δήμο Καβάλας, η ίδια τόνισε ότι  

«Λέχθηκαν πολλά αλλά θα πρέπει να πω ότι πρώτον δεν υποδεχόμαστε τον άλλο στο σπίτι μας, στο μαγαζί μας με βρισιές… Δεν το κάνουμε  ακόμη και στο σπίτι μας να είμαστε!  Αλλά να είστε σίγουροι πως όταν κλείνουν οι πόρτες, στα ίσια και χωρίς περιστροφές μπαίνουν τα θέματα και μάλιστα μπαίνουν με απαίτηση, όχι όμως με κλωτσιές και μπουνιές.

Όταν έφτασα για παράδειγμα στο σημείο να πω στον υπουργό Περιβάλλοντος  κ. Σταθάκη, ότι ο ίδιος μας υποσχέθηκε να χρηματοδοτηθεί το έργο που ζητάμε για την υδροδότηση των Φιλίππων, εμείς όμως πλέον δεν εμπιστευόμαστε κανένα και θέλουμε την υπογραφή του ίδιου του υπουργού.

Γιατί υπουργοί, πρωθυπουργοί, οι πάντες έχουν αθετήσει τον λόγο τους και εμείς θέλουμε την υπογραφή τους. Να μείνει ήσυχος ο κόσμος ότι τα θέματα των καβαλιωτών τα διεκδικούμε και μάλιστα τα διεκδικούμε δυναμικά και σθεναρά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *