Σ’ ένα χρόνο, μπορεί και πιο γρήγορα, θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Βερούλειο

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του Βερούλειου Σταδίου καθώς σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών κ. Ευαγγελία Δρακονάκη δόθηκαν τα κλειδιά του στον εργολάβο. Η κ. Δρακονάκη σημείωσε πως θα γίνει ριζική ανακατασκευή του σταδίου και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε έναν χρόνο.

Για το έργο είπε ότι «καλώς εχόντων των πραγμάτων, τη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες. Ο ανάδοχος του έργου έχει συνομιλήσει με την επιβλέπουσα, έχει παραλάβει τα κλειδιά. Ο κ. Φιλόσογλου ήρθε σε επαφή με τα αθλητικά σωματεία τα οποία δραστηριοποιούνται στο Βερούλειο. Έχουν ενημερωθεί και αρχίζουν σιγά- σιγά, έχει παραδοθεί δηλαδή το Βερούλειο ως εργοταξιακός χώρος στον ανάδοχο για να ξεκινήσει την εκτέλεση των εργασιών του. Ένα έργο το οποίο, όπως έχουμε ξαναπεί θα αναβαθμίσει αφενός το ίδιο το γήπεδο και αφετέρου όλη την περιοχή. Προβλέπεται να γίνει βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, προβολείς, ταρτάν, κερκίδες, ένα γενικότερο ρετουσάρισμα, καλύτερες ανθρώπινες και βιώσιμες παρεμβάσεις».

Σ’ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είπε ότι «το αυστηρό χρονοδιάγραμμα του έργου είναι ένα έτος περίπου, όπως είναι καταγεγραμμένο στη μελέτη. Από ‘κει και πέρα, με την καλή πορεία των εργασιών, νομίζω ότι θα είναι εφικτό και από τη στιγμή που δεν θα είναι προσβάσιμο από τους αθλητές, να μπορέσει ο ανάδοχος να βελτιώσει κατά πολύ το χρόνο αυτό και να μας το παραδώσει πολύ πιο σύντομα από το ένα έτος. Αλλά η συμβατική του προθεσμία είναι ένα έτος. Θα γίνουν διάφορες παρεμβάσεις, με σημαντικότερη αυτήν στον αμιγώς αγωνιστικό- ποδοσφαιρικό χώρο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.