Σύσκεψη για την ΒΦΛ, κλειστή σαν «συνομωσία»!

Συνεχίζεται η    απεργία των   εργαζόμενων    στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων ενώ  σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων  φορέων  πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο Δημαρχείο Καβάλας υπό την αιγίδα της δημάρχου κ. Δήμητρας Τσανάκα,  σχετικά με το μείζον θέμα που διαδραματίζεται  τους τελευταίους μήνες στο εργοστάσιο λιπασμάτων με τις απολύσεις των εργαζομένων.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν και οι 4 βουλευτές κ.κ. Εμμανουηλίδης, Μορφίδης, Παναγιωτόπουλος και Παπαφιλίππου, ο Αντιπεριφερειάρχης  Καβάλες κ.  Μαρκόπουλος, το προεδρείο του Σωματείου  των εργαζομένων  με επικεφαλής τον πρόεδρο τους κ. Βογιατζίδη και τον πρόεδρο του Εργατικού κέντρου κ. Μακρογιάννη. Η κ. Τσανάκα απέκλεισε από την αίθουσα τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην καβάλα Oil κ. Κελαϊδάκη αλλά και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας κ. Καλπακίδη τονίζοντας ότι δεν προσκλήθηκαν καθώς η ίδια εκπροσωπούσε το Δημοτικό Συμβούλιο όπως εξουσιοδοτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρών στην σύσκεψη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γραμμένος. Οι δημοσιογράφοι μόλις  έλαβαν τις απαραίτητες φωτογραφίες  έφυγαν από την αίθουσα καθώς η σύσκεψη ήταν κλειστή,  παραπέμποντας σε μία  φιλική «συνομωσία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση