Σύσκεψη για λειτουργικά θέματα της ΔΕΥΑΚ πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα

Σύσκεψη με την παρουσία της δημάρχου κας Τσανάκα πραγματοποιήθηκε με την Διοίκηση και το Σωματείο της ΔΕΥΑΚ για θέματα λειτουργικά. Ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κουφατζής Χαράλαμπος σημείωσε ότι στόχος τους είναι να παρέχουν το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «η χθεσινή συνάντηση στο γραφείο της Δημάρχου έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, από τη διοίκηση ήμασταν ο αντιπρόεδρος Θόδωρος Παπαδόπουλος κι εγώ ενώ συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ΠΟΕ ΔΕΥΑ –ο πρόεδρος όλων των Σωματείων της ΔΕΥΑ. Συζητήσαμε θέματα της καθημερινής λειτουργίας της Επιχείρησης, πώς θα βελτιωθεί ο χρόνος και η ταχύτητα εξυπηρέτησης των καταναλωτών της ΔΕΥΑ Καβάλας, καθώς και εργασιακά θέματα των εργαζομένων που πρέπει να λυθούν ώστε να λειτουργεί καλύτερα η επιχείρηση».

ΕΠΕΙΓΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού στην Άσπρη Άμμο είπε ότι «οι εργαζόμενοι επεσήμαναν όποια προβλήματα κι όποιες ελλείψεις υπάρχουν, μιλώντας από τη δική τους πλευρά, γιατί το τεχνοκρατικό κομμάτι και το θέμα της λειτουργίας το έχει καθαρά η Διοίκηση, δηλαδή ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και οι λοιποί αρμόδιοι. Τα θέματα λειτουργίας και τα μικρά προβληματάκια που ξέρουν μόνο οι εργαζόμενοι, μας τα ανέφεραν και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε».

Για τις διαδικασίες σχετικά με τον Βιολογικό, για τις οποίες εκταμιεύθηκαν 200 χιλιάδες ευρώ, είπε ότι «αρχικά εγκρίθηκαν οι 200 χιλιάδες, που είναι παραπάνω, τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της οριστικοποίησης της ανάθεσης του έργου σε εταιρεία, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες. Φυσικά οι διαδικασίες γίνονται ταχύτατα, γιατί θεωρήθηκε απ’ όλους η σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού ως έκτακτο και πολύ επείγον θέμα».

ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΤΑ 99,9% ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης είπε ότι «αυτό το μεγάλο έργο είναι ολοκληρωμένο, απ’ ό,τι είδα και με ενημέρωσαν οι υπηρεσιακοί, κατά 99,9%. Μένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και να παραληφθεί. Οι συνδέσεις των ιδιωτών καταναλωτών προχωράνε και μετά μένει μόνο να συνδεθούν όλες οι παροχές, όλα τα σπίτια, με τον κεντρικό αγωγό. Είχε καθυστερήσει αλλά οι προηγούμενες Διοικήσεις το προχώρησαν γρήγορα και τώρα είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης».

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Κλείνοντας έθιξε το πολύ σημαντικό θέμα των ρυθμίσεων λέγοντας ότι «αυτό που λέω συνέχεια και είναι εντολή της κας Δημάρχου και απόφαση που έχουμε πάρει εδώ στην Επιχείρηση, είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι να μην φοβάται τη ΔΕΥΑΚ. Όποιος θέλει και έχει οφειλή, να έρθει να συζητήσουμε. Υπάρχουν πολύ καλά προγράμματα ρυθμίσεων, όποιος έχει κάποια οφειλή και θέλει να κάνει διακανονισμό, ό,τι δυνατότητα και να έχει, υπάρχουν πολλά προγράμματα ρύθμισης. Μπορεί να έρθει είτε σε μένα προσωπικά ή να μιλήσει με τους υπαλλήλους, για λύσουμε όποιο πρόβλημα έχει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.