Σχόλια…

ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Αίτηση θεραπείας κατέθεσε στην Εργοανάπτυξη ΑΕ ο επιχειρηματίας που είχε υποβάλει επενδυτική πρόταση για τα Λουτρά Ελευθερών και του οποίου η πρόταση απορρίφθηκε για

τυπικούς λόγους. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.  Κώστας Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο θέμα αυτό τονίζοντας  ότι αναμένεται να διευθετηθεί άμεσα και  πως την διαχείριση της έχει ο πρόεδρος της Εργοανάπτυξης ΑΕ κ. Ιωσηφίδης. Μάλιστα το θέμα ανατέθηκε προς διερεύνηση  σε δικηγόρο  του Δημοκρίτειου έτσι ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά..

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

Φυσικά αν η αίτηση θεραπείας γίνει δεκτή τότε ανατρέπονται  τα πάντα.. διότι σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση θεραπείας, τότε θα κατοχυρωθεί ο διαγωνισμός στην εταιρία και δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε τι θα προκύψει γιατί είναι ένα θέμα νομικό και δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανείς τίποτα.

ΒΦΛ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας εκδικάστηκαν την Τρίτη 35 υποθέσεις απολυμένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων καθώς διεκδικούν την επιστροφή τους στην εργασία. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Νίκος Βογιατζίδης σχολίασε πως ο αγώνας τους συνεχίζεται. Και φυσικά προς το τέλος του μήνα αναμένεται να υπάρξει και μια νέα δικαστική υπόθεση και συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου, οπότε θα κλείσει και ο κύκλος αυτής της διαμάχης.

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ

Οι απολυμένοι της βιομηχανίας επιδιώκουν με αυτήν τη δικαστική μέθοδο να επιστρέψουν στην εργασία τους. Και από ότι φαίνεται οι συνθήκες άρχισαν πλέον να ωριμάζουν προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς και μεγάλη μερίδα των εργαζομένων σήμερα στο εργοστάσιο δεν έχει αντίρρηση στο να επιστρέψουν αυτοί που απολύθηκαν. Άλλωστε πρόκειται για πολύ έμπειρους εργάτες που γνωρίζουν τα πάντα σε ότι αφορά τη λειτουργία του εργοστασίου.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Σε ότι αφορά δε τις μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος παραδέχθηκε ότι δεν λειτουργούν οι σταθμοί και πως προσπαθούν με τα μέσα που έχουν να τους θέσουν σε λειτουργία. Άλλωστε το κόστος είναι υπέρογκο.

ΜΕΤΡΑ

Τα νέα οικονομικά μέτρα θα φέρουν μείωση του τζίρου, εκτιμά ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης είναι εξοντωτικά για τους επιχειρηματίες και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο τέλος θα αρχίσει να κλείνει η μια επιχείρηση πίσω από την άλλη.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ

Δεν αποφασίστηκε η αύξηση της τιμής του νερού στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της κ. Νίκος Ξανθόπουλος. Ο κ. Ξανθόπουλος σχολίασε πως κάποιοι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Μέχρι τις 30 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες όσων ζουν στην Ελλάδα όπως διευκρίνισε ο Διευθυντής Δασών κ. Καπετανγιάννης Γιάννης και 20 ημέρες αργότερα για όσους ζουν στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον ίδιο το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάζεται στην πόλη της Καβάλας στο περιαστικό δάσος καθώς εκεί έχουν παρουσιαστεί καταπατήσεις. Και μάλιστα υπάρχουν και περιπτώσεις με τριώροφα…

ΑΛΑΛΟΥΜ

Ένα ατελείωτο αλαλούμ  επικρατεί με τον ΕΦΚΑ όπως το σχολιάζουν πολύ εύστοχα οι φοροτέχνες λογιστές της Καβάλας και ο πρόεδρος τους κ. Νίκος Πατέλης. Μάλιστα ο σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, όπου περιγράφονται με μελανά χρώματα τα όσα γίνονται με τον ΕΦΚΑ. Υπάρχουν ασφαλισμένοι που πλήρωσαν στις 28 Φεβρουαρίου τον ΕΦΚΑ και θα κληθούν να πληρώσουν και συμπληρωματικά ποσά. Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι παρελθόν αλλά για τους καβαλιώτες καταστηματάρχες  άφησαν πίσω τους μία πικρή γεύση καθώς δεν κινήθηκαν όπως θα ήθελαν.  Κάτι που το επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλης Λεμονίδης.

ΔΥΣΚΟΛΑ

Και φυσικά για την αγορά της Καβάλας τα δύσκολα τώρα έρχονται, αφού ο Μάρτιος είναι μεταβατικός μήνας. Και το κακό είναι ότι μόνο ανοιξιάτικος δεν μας μπήκε…

ΣΥΝΤΟΜΑ

Όπως πληροφορηθήκαμε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο εργολάβος θα πιάσει δουλειά για την απομάκρυνση όλων των ναυαγίων στην Καβάλα. Πήρε όλες τις σχετικές άδειες και πλέον πήρε και το πράσινο φως.

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Επιβάλλεται περισσότερη αστυνόμευση στους πεζοδρόμους της Καβάλας γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει σε κάποιες περιπτώσεις. Υπάρχουν και ντελιβεράδες που με τα δίκυκλα μοιράζουν καφέ στους πεζοδρόμους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΕΗ με νέα ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι δεν έχει σύμβαση με την επιχειρηματία στη Δημοτική Αγορά για την εξόφληση των λογαριασμών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση