Σχόλια…..

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Το 4ήμερο του Πάσχα πέρασε και αρχίσαμε πλέον να λαμβάνουμε μηνύματα για την επιστροφή σταδιακά στην κανονικότητα….  Από ότι φαίνεται η 4η Μαΐου  θα είναι η ημέρα που θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση….

ΣΥΜΠΛΟΚΗ

Στην Ιωάννου Μέξη  σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ οδηγών για την προτεραιότητα!!!  Ένας οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.  Για γέλια και για κλάματα….

ΜΕΙΩΜΕΝΗ

Από την άλλη  λόγω μείωσης της κυκλοφορίας των πολιτών  έχει μειωθεί και η μετακίνηση με τα ΤΑΞΙ….

ΚΑΙΡΟΣ

Μέχρι και ο καιρός είναι σύμμαχος στην καραντίνα…  Οι βροχή χθες κράτησε τον κόσμο μέσα….

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελικά φέτος το μεγάλο στοίχημα θα είναι ο τουρισμός…. Αν καταφέρουμε σαν χώρα και σαν Καβάλα – Θάσο να έχουμε τουρισμό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου συζήτησαν τα τελευταία νέα που αφορούν τους κλάδους των επιχειρηματιών και μετά από ενημέρωση του προέδρου, κ. Χατζηχρήστου, αποφασίστηκε η αναστολή της πληρωμής συνδρομών των μελών της Ομοσπονδίας για το 2020, η  επέκταση του προγράμματος φύλαξης των καταστημάτων  από ιδιωτική εταιρεία security αν τα μέτρα πάρουν παράταση πέραν της 27ης Απριλίου και η  σύσταση τριμελούς επιτροπής για να αναλάβει δράσεις με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς μετά την λήξη των μέτρων.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης σε ότι αφορά τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. «Καταφέραμε να περιορίσουμε την διασπορά» σημείωσε με έμφαση.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Όλα τα δείγματα του Νοσοκομείου Καβάλας που ελέγχθηκαν κατά την διάσρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος   για τον κορωνοϊο ήταν αρνητικά.  Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Κατερίνα Πετράκη σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι ομαλή  ενώ είναι σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε περιστατικό.

ΔΕΥΑΚ

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΚ λόγω του ότι δεν πληρώνονται οι λογαριασμοί της επιχείρησης από τους καταναλωτές λόγω κορωνοϊού. Ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Απόστολος Χρόνης επέκρινε την στάση της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Καβάλας για τους ισχυρισμούς της για κακοδιαχείριση της επιχείρησης.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Χωρίς προβλήματα εξυπηρετούν τους συναλλασσόμενους τα φαρμακεία της Καβάλας ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη σε φάρμακα ή μάσκες. Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σίσσυ Ρακιντζή σημείωσε ότι τα φαρμακεία της Καβάλας είναι  πλήρως τροφοδοτημένα.

ΤΕΝΑΓΗ

Τα Τενάγη Φιλίππων είναι για μία ακόμη χρονιά πλημμυρισμένα. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωστή Σιμιτσή τα κανάλια των Τεναγών κατασκευάστηκαν με προοπτική 70 ετών και συνεπώς έπρεπε στις αρχές του 2000 να υπάρξει ανακατασκευή τους.

ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας ξεκίνησε μία προσπάθεια ενίσχυσης των Νοσοκομείων Καβάλας και Δράμας με φαρμακευτικό ή άλλο υλικό. Ο πρόεδρος του κ. Απόστολος Παυλίδης σημείωσε ότι έχουν εξασφαλίσει το αναγκαίο υλικό και άνοιξαν και τραπεζικό λογαριασμό για τον σκοπό αυτό.

ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδόπολης συνεργάστηκε με δύο επιχειρήσεις για την ενίσχυση του ιδρύματος. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Περιφεράκης σημείωσε ότι είναι πολύ ευχάριστο να στηρίζουν επιχειρήσεις την προσπάθεια τους.

ΣΥΡΙΖΑ

Την στάση των Ελλήνων εξήρε η βουλευτής κ. Τάνια Ελευθεριάδου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.  Η κ. Ελευθεριάδου σε δηλώσει της σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός  επέδειξε μία πρωτοφανή  πειθαρχία ενώ και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας υπερέβην  εαυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.