Κύριο άρθροΣχόλια

Σχόλια….

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Μεγάλο ήταν το συλλαλητήριο των Αθηνών για το Μακεδονικό. Σ’ αυτό συμμετείχαν και πάρα πολλοί Καβαλιώτες αφού μετακινήθηκαν με λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κι έδωσαν το παρών τους δυναμικά. Το τι θα γίνει, φυσικά, από ‘δω και στο εξής κανείς δεν το ξέρει αν κι απ’ ό,τι φαίνεται, η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τους 151 και πλέον βουλευτές για να περάσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Καμία σχέση δεν έχει η Νέα Δημοκρατία με τις απειλητικές αφίσες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας που θα ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος. Σύμφωνα με τον κ. Δράκο, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις επιθέσεις προς τους πολιτικούς πλην, όμως, υπενθύμισε και αντίστοιχες συμπεριφορές από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και απειλούσε με κρεμάλες στις πλατείες σε ό,τι αφορά τους πολιτικούς αντιπάλους.

ΕΚΘΕΣΗ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βρυξελλών που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια ΑΜΘ όπου τιμώμενος προορισμός θα είναι η Θάσος. Το Βέλγιο είναι μία χώρα με υψηλό οικονομικό επίπεδο, σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Και πραγματικά, αυτή η Έκθεση των Βρυξελών θα είναι μία τεράστια ευκαιρία για την Περιφέρεια να προβληθεί τουριστικά στην Ευρώπη η Καβάλα γιατί η εν λόγω έκθεση είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και το τονίζουμε αυτό, στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

ΥΔΡΟΠΤΕΡΥΓΟ

Από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια το Υδροπτέρυγο στη γραμμή Καβάλας- Λιμένα Θάσου. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Τσιλογιώργη θα επιδιώξουν να κάνει δρομολόγια και προς τον Πρίνο. Ελπίζουμε να μην έχουμε καμιά αναγούλα και αλλάξουν πάλι τα δεδομένα, γιατί αυτή η ιστορία κατάντησε ανέκδοτο.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Γιατί ανέκδοτο είμαστε γενικότερα στο νομό Καβάλας σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, με μεγαλύτερο ανέκδοτο τη γέφυρα που κατέρρευσε στο παλιό νοσοκομείο. Ακόμη δεν ξέρουμε τι μας γίνεται με αυτήν τη γέφυρα και πότε και αν επισκευαστεί. Γιατί παίζεται και το σενάριο να μην επισκευαστεί ποτέ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας για την προώθηση κάποιων χρόνιων αιτημάτων. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Γιώργο Γραμμένο, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα όπου μεταξύ άλλων έθεσαν το θέμα της μεταστέγασης του Ειρηνοδικείου Θάσου που είναι σε άθλια κατάσταση, για το οποίο ο υπουργός έδωσε εντολή να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες.

ΠΙΤΑ ΡΟΤΑΡΥ

Αύριο θα κόψει την πίτα του ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας με τιμώμενο πρόσωπο τον ζωγράφο κ. Θέμη Κελέκη. Η πρόεδρος του Ομίλου κα Άννα Παυλίδου έκανε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για μία σειρά δράσεων στο νέο έτος.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από τις χειμερινές εκπτώσεις και οι επαγγελματίες της Καβάλας δείχνουν να είναι ικανοποιημένοι από την εμπορική κίνηση όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης.

ΕΛΠΙΔΑ

Και είναι γεγονός ότι σ’ αυτές τις χειμερινές εκπτώσεις υπάρχει μία αίσθηση ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Όχι τίποτα το εξωφρενικό αλλά σίγουρα ότι οι έμποροι της Καβάλας θα ζήσουν καλύτερες μέρες. Και το κυριότερο, θα κλείσουν οικονομικές «τρύπες».

ΛΑΒΡΟΣ

Λάβρος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα, ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο στις δηλώσεις του για μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο σε ό,τι αφορά αυτήν τη συμφωνία.

ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

Στον πάγο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα η Ελευθερούπολη λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Πραγματικά εκπλαγήκαμε την Κυριακή που βρεθήκαμε στην Ελευθερούπολη καθώς ακόμη υπάρχουν χιόνια στα πεζοδρόμια. Και επίσης σε όλο τον κάμπο από τα Αμισιανά μέχρι την Ελευθερούπολη, υπάρχουν χιόνια.

ΛΑ’Ι’ΚΗ

Επίσης, πολύ αρνητική εντύπωση μας έκανε η εικόνα της Λαϊκής στην Ελευθερούπολη. Μας θύμισε την ίδια κατάσταση που βιώνουμε στην Καβάλα. Τρομάρα μας, θέλουμε και τουρισμό.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Τέλος, το ευχάριστο είναι ότι έχουν υποχωρήσει οι τιμές των καυσίμων και οι καταναλωτές έχουν πάρει μία μικρή ανάσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *