Κύριο άρθροΣχόλια

Σχόλια…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χθες το βράδυ έγινε η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας στην κεντρική Πλατεία.  Όντως μία πολύ καλή βραδιά, ας είναι ανάλογη και η συνέχεια..

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας ετοιμάζει μία σειρά εκδηλώσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μεμετζής ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας. Εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι πολλά υποσχόμενες με το μεράκι των Εβριτών και με στόχο να δείξουν κάτι διαφορετικό.

ΣΥΣΚΕΨΗ

Την Τετάρτη έγινε μία σύσκεψη για το Air Sea Show του 2017 στο Διοικητήριο όπου παρέστη και ο Δήμος Καβάλας. Η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου συμμετείχε στην σύσκεψη και έκανε σχετικές δηλώσεις. η κ. Ιωσηφίδου επισήμανε ότι ήταν μια πολύ καλή πρώτη σύσκεψη για το θέμα της διοργάνωσης, προσδοκώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην επόμενη διοργάνωση. Και φυσικά όπως εξήγησε θα ακολουθήσει και άλλη σύσκεψη δεδομένου ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστούν και τα οικονομικά.

ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Παπαφιλίππου συμμετέχει στην συζήτηση στην Βουλή για τον προϋπολογισμό. Ο κ. Παπαφιλίππου έκανε σχετικές δηλώσεις, τονίζοντας ότι και ο ίδιος θα μιλήσει στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, τονίζοντας ότι το 2017 θα είναι μια χρονιά ανάκαμψης για τη χώρα.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον τομέα των υγρών καυσίμων με συνεχείς πλέον ανατιμήσεις. Η Καβάλα δεν θα μπορούσε να  αποτελέσει εξαίρεση όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών κ. Φώτης Πούλος. Άλλωστε ήδη αρχίσαμε να βλέπουμε τη διαφορά στα καύσιμα σε ότι αφορά την τιμή τους, που τσίμπησε προς τα πάνω. Και φυσικά θα ανέβει ακόμα περισσότερο από 1/1/2017 αφού αυξάνεται και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση κάνει πειράματα στον τομέα των καυσίμων καθώς επιδεικνύει μια «πρωτότυπη» οικονομική πολιτική που στραγγίζει τον καταναλωτή. Και βέβαια όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΎΝ…

Απλήρωτοι είναι οι συμβασιούχοι στους Παιδικούς Σταθμούς της Καβάλας αλλά σύντομα θα πληρωθούν…  Η πρόεδρος του Νομικού προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Δρακονάκη σε δηλώσεις της  ανέφερε ότι τελικά τα χρήματα έχουν μπει στον λογαριασμό του Νομικού Προσώπου και οι συμβασιούχοι θα πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα στις 13 Δεκεμβρίου.

ΣΥΣΚΕΨΗ

Στη Θάσο είχαμε μία σύσκεψη για τα αντιπλημμυρικά έργα όπου συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.   Ο τελευταίος σε δηλώσεις του περιέγραψε τα όσα έγιναν, σημειώνοντας ότι έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και πιστεύουν ότι με τις πιέσεις που θα ασκηθούν θα έρθουν και τα προβλεπόμενα κονδύλια από την Πολιτεία.

ΕΠΑΦΕΣ

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας κ. Χρήστος Ηλιάδης είχε διάφορες επαφές στην Αθήνα για θέματα του Οργανισμού..  Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα διημείφθησαν στις  επαφές του, τονίζοντας ότι οι επαφές του ήταν εξαιρετικές καθώς προωθήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον Οργανισμό και αναμένεται να έχουμε σύντομα απτά αποτελέσματα.

ΠΑΡΑΛΙΑ

Στο μεταξύ στην περιοχή του προσήνεμου μόλου μετά τη θωράκισή του προέκυψε θέμα με μια μικρή παραλία που υπάρχει εκεί. Ο ΟΛΚ θα αξιοποιήσει αυτήν την παραλία επαναφέροντας την αμμουδιά και θα τη θωρακίσει από τους νοτιάδες. Μάλιστα έχει προβλέψει και σχετικό προϋπολογισμό για το έργο αυτό που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Για το Παιδί ΠΝΟΗ ετοιμάζει εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζηβαρύτη αναφέρθηκε σε αυτές, σημειώνοντας ότι θα είναι πλούσιες με βάση και τη δυναμικότητα του συλλόγου τους, όπου κυρίαρχο στοιχείο θα είναι τα παιδιά.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Όλα καλά εξελίσσονται με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ στην οδό Βενιζέλου. Τελικά όλοι αυτοί οι οποίοι ανησυχούσαν για τον κυκλοφοριακό φόρτο που θα επέφεραν υποτίθεται τα λεωφορεία, διαψεύστηκαν.

ΠΣ

Εκτάκτως συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο την Τετάρτη για μία σειρά θεμάτων που έχριζαν άμεσης συζήτησης. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστας Αντωνιάδης έκανε σχετικές δηλώσεις τονίζοντας ότι στην Περιφέρεια πάντα τρέχουν τα ζητήματα που είναι ιδιαίτερα γιατί υπάρχει μεγάλη ευαισθησία.

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ»

Ξεχύθηκε σήμερα ο κόσμος στης αγορά και στα καφέ! Ο καιρός στην Καβάλα θυμίζει Άνοιξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *