Σχόλια…..

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Έντονα διαμαρτύρεται με ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας για την επιβολή φόρου 0,8% στους φαρμακοποιούς από το Υπουργείο Υγείας, για κάθε πρωτότυπο  φάρμακο. Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σίσσυ Ρακιντζή σχολίασε πως ουσιαστικά είναι μία πράξη «αντιποίνων» για το γεγονός ότι δεν προωθούν τα γενόσημα.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οι φαρμακοποιοί σκέφτηκαν ακόμη και κινητοποιήσεις αλλά λόγω του ότι είμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο το ανέβαλαν για αργότερα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Έντονα διαμαρτύρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση ο Δήμος Καβάλας για την ρύπανση που προκαλούν καθημερινά ομάδα αθίγγανων στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανέστης Τσουρουκίδης σχολίασε ότι καθημερινά καθαρίζουν την Πλατεία και κάθε πρωί αντικρίζουν μία απαράδεκτη εικόνα…

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Και πραγματικά αυτό το οποίο συμβαίνει στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας είναι απαράδεκτο. Κάθε μέρα σχεδόν αθίγγανοι αφοδεύουν στο σιντριβάνι και όπου βρουν στην πλατεία. Κι αναρωτιόμαστε έως πότε θα υπάρχει ανοχή σ’ αυτές τις συμπεριφορές. Αν μη τι άλλο μιλάμε για την καρδιά της πόλεως!

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Με ταχύτατους ρυθμούς εκτελείται το έργο της ριζικής ανάπλασης του Βερούλειου Σταδίου Καβάλας, του παλαιότερου αθλητικού κέντρου Καβάλας.  Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργο Φιλόσογλου σημείωσε ότι ο εργολάβος του έργου φημίζεται για την συνέπειά του.

ΤΑΡ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Συνεργεία της κατασκευάστριας εταιρείας του αγωγού φυσικού αερίου προχώρησαν σε δειγματοληψία από τα χωράφια στην περιοχή των Φιλίππων από τις Κρηνίδες προς το Ζυγός για να διαπιστώσει αν υπάρχουν αρχαία.  Μάλιστα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Θέμης Καλπακίδης προχώρησε σε απεργίας πείνας έως ότου απομακρυνθούν τα συνεργεία της εταιρείας.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ

Τελικά τα συνεργεία του ΤΑΡ απομακρύνθηκαν από τα επίμαχα χωράφια αλλά μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΘΕΝΗ

Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Μουσθένης «Το Παγγαίο» διοργανώνει το 21ο Φεστιβάλ Πιερίας Κοιλάδας από σήμερα έως τις 30 Αυγούστου. Το φεστιβάλ ξεκινά στις 7 το απόγευμα με το ζωντάνεμα του Κλήδονα και παλιά παραδοσιακά παιχνίδια.

ΉΡΘΑΝ  ΤΑ PZL

Εγκαταστάθηκαν  στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης τα δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου PZL, τα οποία αναμένεται και φέτος να συνδράμουν σημαντικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και φυσικά επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για την έλευση των PZL. Άλλωστε το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό από πλευράς θερμοκρασιών και ευχόμαστε να μην έχουμε πυρκαγιές.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου διοργάνωσε χθες το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικών Συλλόγων «Σεργιάνι στην Ελλάδα» στο Θεατράκι του Αγίου Ελευθερίου στην Ελευθερούπολη όπου παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τους συλλόγους.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να παρουσιάσουν σύλλογοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας χορούς από τον τόπο από τον οποίο προέρχονται.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία της ΔΕΥΑΚ θα πραγματοποιηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα. Το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά αναβλήθηκε μετά από απόφαση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Χαράλαμπου Κουφατζή.

«ΚΑΥΤΗ»

Και είναι βέβαιο ότι αυτή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα είναι «καυτή». Η αντιπολίτευση είναι πανέτοιμη για σκληρή κριτική λόγω της δυσοσμίας που επικρατεί στο βιολογικό της Άσπρης Άμμου. Την ίδια ώρα που σε ΔΕΥΑΚ περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να παραλάβουν τους ρότορες και να λύσουν το πρόβλημα. Πιστεύεται ότι στις αρχές Ιουλίου οι ρότορες θα έρθουν στην Καβάλα για να τους εγκαταστήσουν στον βιολογικό.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τέλος, κάτι πρέπει να γίνει με τα δρομολόγια Καβάλας- πρίνου που καρκινοβατούν. Μόλις τρία την ημέρα και πλησιάζουμε προς τον Ιούλιο. Τρομάρα μας, θέλουμε και τουρισμό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.